Atmaca Horoz'a Bileniyor

Atmaca Horoz'a Bileniyor

Ç.Rizespor, PTT 1. Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig’in takımlarından Ç.Rizespor evinde Kartalspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet ile lider Kayseri Erciyesspor ile ile arasındaki puan farkını ikiye düşürerek şampiyonluk iddiasını güçlendirdi.

Yeşil-mavili ekip hafta sonu oynayacağı Denizlispor maçında da üç puan alarak yerini korumak istiyor. Ç.Rizesporlu futbolcular deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde yaptıkları çalışmalar ile sürdürdü.

Ç.Rizesporlu futbolcu Şahinali Terzi, Kartalspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, teknik direktör Mustafa Denizli’den de aldıkları motivasyon ile aynı mücadeleyi Denizlispor karşısında da sahaya yansıtacaklarını söyledi. Şahinali Terzi yaptığı açıklamada, “Son maçta çok iyi bir futbol sergiledik. Çok iyi bir oyunla iyi mücadele ettiğimizi gösterdik. Denizli maçında da aynı mücadeleyi ortaya koyarak galip gelmemiz gerekiyor. İlk yarıda Jallow ve Kalu’nun takımda olması büyük avantajdı. İkinci yarıda takımda oynasaydılar çok daha farklı olabilirdi. İkinci yarı Sercan olsun, Erhan olsun, diğer arkadaşlar olsun takıma ciddi katkıları oldu. Hocanın takım üzerinde büyük bir etkisi var. Bizim ile diyalogları çok iyi” dedi.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.