Atmaca'da hedef 6 puan

Atmaca'da hedef 6 puan

Öncelikli hedefimiz, önümüzdeki GİRESUNSPOR ve BOLUSPOR maçlarını kayıpsız kapatarak devreyi lider bitirmektir

“SAKARYASPOR maçından sonraki rakibimiz; ligdeki durumunu düşünmeden çok ciddi şekilde hazırlandığımız İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR maçı maalesef istediğimiz sonuçla bitmemiştir. Takımımız, geçmiş maçlardaki performansını gösterememiştir. Geçmiş dönem maçlarımızı ölçü alır isek en az gol pozisyonuna girdiğimiz ve onu da değerlendiremediğimiz bir maç olmuştur. Bizim için olumsuz geçen bu maçtan sonra iki puanın ciddi bir kayıp olduğunu düşünsek de,  geride kalmış maçlara ve kaybedilen puanlara hayıflanmak yerine önümüzdeki maçlara konsantrasyonumuzu yoğunlaştırmış ve olağan çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.
 
GİRESUNSPOR maçı hazırlıkları devam ederken bilindiği üzere bu maçta 4 sarı kartlı ENGİN ve MURAT HACIOĞLU kadroda olamayacaklardır.  Şu anda ciddi sayılabilecek bir sakatlığı bulunan futbolcumuz yoktur.  Çağrı ve Zeqiri ayak tarak kemiklerinde ezilme nedeni ile Salı günü antrenmanına çıkmamışlar, dinlendirilmişlerdir.
 
19 Aralık 2011 Pazartesi oynayacağımız BOLUSPOR maçından sonra bir haftalık devre arası tatiline girecek olan takımımız,  26 Aralık 2011 Pazartesi günü Lara/ANTALYA’daki TİTANİC Otel’de toplanarak devre arası hazırlık kampına başlayacaktır. Kampımız 13 0cak 2012 Cuma gününe kadar devam edecektir. 13 Ocak 2012 Cuma günü takımımız AKHİSAR BELEDİYESPOR maçı için Akhisar’a gidecektir.”


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.