Bal Lig'inde Mücadele Eden Rize Özel İdarespor ile Çayelispor Berabere Kaldı

Bal Lig'inde Mücadele Eden Rize Özel İdarespor ile Çayelispor Berabere Kaldı

BAL'da Rize Özel İdarespor ile Çayelispor arasında oynanan Rize derbisinde gol sesi çıkmadı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Hafta maçında Rize Özel İdarespor, sahasında Çayelispor'u konuk etti.

İyidere İlçe Stadında oynanan maçın 90 dakikalık süresi boyunca gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan hanelerine 1'er puanı yazdırarak ayrıldılar.

Ev sahibi Rize Özel İdarespor sahaya Serkan Şen, Murat Özbalta, Emirhan Kopuz, Barış Büyükkaya, Ali Nail Akkanat, Murat Köleoğlu, Berat Delihasan, Halil Rahman Üzümcü, Onur Kadir Terzioğlu, Furkan Dumlu ve Feyzan Gürkan Güroğlu 11'i ile çıktı.

Konuk ekip Çayelispor ise sahada, Fırat Bayrambey, Miraç Semiz, Macit Arabacı, Resul Timurlenk, Onur Korkmaz, Fehmi Eren Çakmakçı, Muhammet Hacıhalitoğlu, Mert Topçu, Emre Yanık, Erkan Bozkurt ve Melih Rahman Nişancı 11'i ile yer aldı.

Ligin ilk haftasında Erzincan Ulalarspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan Rize Özel İdarespor böylece puanını 4 yaparken, ilk maçta Trabzon Çarşıbaşıspor ile sahasında yine golsüz berabere kalan Çayelispor ise 2 puana ulaştı.

Rize Özel İdarespor, 14 Kasım Pazar günü saat 13:00'da oynayacağı 3. Hafta maçında Trabzon Doğanbspor deplasmanına konuk olacak. Çayelispor ise aynı gün ve saatte sahasında Salarhaspor ile bir Rize derbisine daha çıkacak.

Haber : Turgay Ayhan

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.