Bank Asya 1. Lig'de son durum

Bank Asya 1. Lig'de son durum

İşte Bank Asya 1. Lig'de toplu sonuçlar ve puan durumu

Rize'de mucizevi bir galibiyet elde eden Elazığspor bir gün önce Kasımpaşaspor'a devrettiği liderliği geri aldı.

9 MAÇLIK BAŞARISIZLIK İSTİFA GETİRDİ KALPAR İSTİFASINI YÖNETİME SUNDU

Üst üste 9 maçtır kazanamayan Çaykur Rizespor'un 73 karşılaşma sonrasında ligde kalesinde 4 golden fazlasını gördüğü ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yollarını ayırmak zorunda kalacağı 5-3'lük Elazığspor karşılaşmasının ardından Bank Asya 1. Ligin en çok gol atan takımlarından olan Çaykur Rizespor attığı 32 gole karşılık kalesinde de 32 gol gördü. Son olarak 2009-2010 futbol sezonunun 16. haftasında İzmir deplasmanında Bucaspor'a 6-1 mağlup olan Çaykur Rizespor o karşılaşmadan sonra kalesinde 4 golden fazlasını görmemişti.

RİZE'DEN SIFIR AVERAJ

Sıfır averaja sahip Yeşil Mavililer bu sezon 5. kez kalesinde 3 ve daha fazla golü gördü. Ligin 3. haftasında evinde 3-2 yenildiği Göztepe'ye karşı ilk kez 3 golü kalesinde gören Yeşil Mavililer, 6. haftada Kayseri Erciyesspor'a 4-0, 17 ve 18. haftalarda Akhisar Belediye ve Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye aynı sonuçla 3-0 mağlup olarak bu sezon kalesini yol geçen hanına çevirdi. Temsilcimiz son olarak kendi evinde Elazığspor'dan 5 gol yeme şansızlığını yaşadı.

İLK İKİ MUCİZE, PLAY OFF'A KALMAK BECERİ İSTER

Yeşil Mavililerin ilk iki şansı matematiksel olarak devam etse de bu pek mümkün görünmüyor. 42 puanlı lider Elazığspor'un 10, 41 puanlı Kasımpaşa'nın ise 9 puan gerisinde kalan Çaykur Rizespor'un geride kalan tek şansı şu an puan sıralamasında bulunduğu ilk 6 arasında yer alarak play-off maçları sonrası Süper Lige yükselecek 3. takım olmak. Yeşil Mavililer gelecek hafta Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak.

DEPLASMAN TAKIMLARI ŞOV YAPTI!

Evsahi ekiplerin tek galibiyet aldığı haftada Çaykur Rizespor ve Elazığspor takımları dışında birden çok gol atan takım olmadı. Deplasman takımları bu hafta aldıkları 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle başarılı bir performans sergiledi.

Ligde alınan toplu sonuçlar, puan durumu ve gelecek haftanın programı şöyle:

TOPLU SONUÇLAR

Boluspor-Gaziantep B.B: 0-1

Karşıyaka-Kasımpaşa:0-1

İ.Güngörenspor-Göztepe: 1-1

Çaykur Rizespor-Elazığspor: 3-5

Giresunspor-Adanaspor: 0-0

Kartalspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 1-1

Konyaspor-Bucaspor: 1-0

Denizlispor-K. Erciyesspor: 1-1

13 Şubat Pazartesi:

20.00 Sakaryaspor-Akhisar Belediyespor: TRT 3 SPOR

21. HAFTA PUAN DURUMU



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.