Basın Tribünü’nün de neler oluyor !

Basın Tribünü’nün de neler oluyor !

Trabzonspor’un Hüseyin Avni Aker stadında ki her maçında tribünler tıklım tıklım dolmasına rağmen stat gelirlerinin düşük olmasının nedenlerinin başında eş, dost ve arkadaş ilişkileriyle stada bedelsiz giriş yapan kişiler yer almaktadır.

Hüseyin Avni Aker stadında oynanan ve Trabzonspor’un Sivasspor u 2-1 mağlup ettiği maçta da tribünler doluydu. Özellikle kapalı tribünde adım atmaya yer yoktu.Biraz daha dikkatlice baktığımız da  Basın Tribünün kapısından kapalı tribüne adeta bedava geçiş koridoru açılmış. Gençlik ve Spor İl müdürlüğünün çalışanlarının görevlendirildiği bu kapıdan onlarca kişi biletsiz evraksız kapalı tribünün yolunu tutuyor. Kapalı tribünde yer alabilmenin tek şartı da Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün kapıda görevlendirdiği personelle ilişkisinin güçlü olması olarak görülüyor.
Trabzonspor un maçlarına gidebilmek için harçlığını biriktirip yağmurlu havalarda açık tribünde oturmaya razı olan taraftarların ödediği bedel ile kapalı tribünde hiçbir bedel ödemeden çayını ve kahvesini yudumlayan taraftarı yan yana getirdiğimizde bu adaletsizlik gözlerden kaçmıyor.Bizim sözümüz şudur ki; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün görevlendirdiği kişilerin bu işe bir çeki düzen vermesinin zamanı geldi de geçiyor bile.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.