BİLAL KARAFAZLIOĞLU Rizespor'a destek çağrısı

BİLAL KARAFAZLIOĞLU Rizespor'a destek çağrısı

Zaman zaman söyleriz , tam maç havası diye. Evet bu günlerde havalar çok güzel ve tam maç seyretme havası.

Ç.Rizespor kulübü son haftalarda her ne kadar istediğimiz sonuçları alamasada , Rizeliler olarak sahip çıkmamız gereken şehrimizin güzide takımı . Bu şehir Türkiyede marka olmuş , her dönemde siyasılerine ve Başbakanına sahip çıkmış bir şehir. Bu şehrin Çaykur gibi bir markası , Rizespor gibi bir değeri var.

Her ne olursa olsun , hangi sebeple olursa olsun Çaykur Rizespor'a sahip çıkmamak olmaz. Rize insanı her alanda olduğu gibi Çaykur Rizespora sahip çıkmalı. Alt yapıdan yetişen sporcularımız var sahada ter döken. Mütevazi  kişiliğini çok beğendiğim Hüseyin KALPAR var takımın başında.

Hüseyin KALPAR Hocamız TÜFAD Rize Şubemizi ekibiyle beraber ziyaret etti. Bu ziyaret Rizelilere özekllikle amatör spor camiasına ve antrenörlere güzel bir mesajdı. Buralar bizim evimiz dedi , bizde sizinleyiz dememiz lazım. Ayrıca Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu üyesi  Muharrem KASAP TÜFAD Şubemiz ve antrenörler için ne istedikse bizlere yok demediler. Ç.Rizespor'u kurumsal bir yapıya kavuşturan Metin KALKAVAN ve yönetim kurulu üyelerini Rize halkı alarak desteklemeliyiz.

Sürekli olarak Çaykur Rizespor maçlarına giden birisiyim. Tribünleri boş görmek bir Rizeli olarak beni de üzmektedir. Mazeret üretmeden sahip çıkalım. Bir adıma beş adım atalım. Bilmiyorum bu lafı benden önce söyleyen varmıydı , yazıyı yazarken aklıma gedi ."İyi giderken herkes alkışlar  ,  düşmeye gör kahreder seni bakışlar "misali.

Hava güzel , Ç.Rizespor hedefe kilitlenmiş. bizlerde destek olalım. her zaman her koşulda destek , tam destek.

BİLAL KARAFAZLIOĞLU

TÜFAD Rize Şube Başkanı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.