Bıraktığı Gibi Bulamadı

Bıraktığı Gibi Bulamadı

Sakatlandığında herkes 'eyvah' dedi, ancak eldivenleri devralan Tolga Zengin, o günden beri ortaya koyduğu performansla herkesi büyüledi. Trabzonspor'un en iyi durumdaki oyuncusu olan Tolga inanılmaz formda, bu kez idmanlara başlayan Onur çok çalışmak zorunda...

Trabzonspor’un zirve mücadelesi verdiği geçtiğimiz sezon, bitime 9 hafta kala Onur Kıvrak Kocaeli’de oynanan Kasımpaşa maçında sakatlandığında, herkes endişeye kapılmış, ‘şimdi ne olacak ?’ yorumları yapılmıştı. Ancak o güne kadar bir türlü istikrarı yakalayamayan ve yedek bekleyen Tolga Zengin, eldivenleri devraldıktan sonra adeta kalesine duvar ördü. Geçtiğimiz sezonki başarılı performansını, bu yıl daha da artıran Tolga, özellikle UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Atletic Bilbao maçında ortaya koyduğu inanılmaz oyunla tüm dikkatleri üzerine çekti. Devamında Şampiyonlar Ligi’ndeki İnter ve Lille maçlarında kalesinde devleşen başarılı file bekçisinin bu performansı, Onur’un yokluğunu kısa zamanda unutturdu. Öyle ki Tolga, İspanyol devi Real Madrid’in bile izleme komitesinin kıskacına girdi.

Artık roller değişti

Bordo-Mavililer’in oynadığı pek çok maçta ‘kurtarıcı’ rolünü üstlenen 28 yaşındaki başarılı kaleci inanılmaz formda ve Trabzonspor’un en iyi oyuncusu konumunda. Çapraz bağları yırtıldıktan sonra uzun bir tedavi dönemi geçiren Onur ise antrenmanlar çıkmaya başladı, ancak kaleyi bıraktığı gibi bulamadı! Bu kez milli oyuncu idmanlarda çok çalışıp, hocası Şenol Güneş’in gözüne    girmek için uğraşacak. Şimdi Onur Kıvrak, eldivenleri geri almak için en az yıllarca yedek bekleyen Tolga Zengin kadar çaba sarf etmek zorunda.

Onur sözleşmesini uzatıyor

Trabzonspor, iç transferde Giray, Serkan, Tolga, Burak ve Mustafa’dan sonra Onur’un da sözleşmesini uzatmak için düğmeye bastı. Geçen sezon sergilediği başarılı performansla bazı Avrupa kulüplerinin gündemine gelen Onur, Bordo-Mavililer’in teklifine sıcak bakıyor. Genç file bekçisinin yönetime, “Beni Onur yapan Trabzonspor’a para kazandırmadan hiçbir yere gitmem. Siz ve hocam onay verirse ancak giderim” diyerek sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu mesajını verdiği belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.