'Biz Değil Rize Çekinsin'

'Biz Değil Rize Çekinsin'

Rizespor maçına hazırlanan Samsunspor'da Teknik Direktör Besim Durmuş, Rize'nin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Puan kaybı yaşamak aklımızdan geçmiyor dedi.

Cumartesi günü oynanacak Karadeniz derbisinde Ç.Rizespor ile karşılaşacak Samsunspor'da bu maçın hazırlıkları sürerken Teknik Direktör Besim Durmuş, "Kimse merak etmesin, Samsunspor iyi yerde olacak" dedi.

Teknik Direktör Besim Durmuş, Ç.Rizespor maçıyla ilgili konuştu. Ç.Rizespor'u mağlup edecek güce sahip olduklarını belirten Durmuş, "Takımda şu anda olumsuz bir durumun yok. Futbolcularımız hiç olmadığı kadar istekli ve arzulu. Ç.Rizespor karşısında puan kaybı yaşamak aklımızdan dahi geçmiyor. Oyuncularımıza güveniyoruz. Samsun halkı, taraftarımız ve camiamız onlara güveniyor. Rakibimizin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz değil onlar çekinsin. Çünkü biz Samsunsporuz. Kimse merak etmesin, Samsunspor iyi yerde olacak. Seyircimizin desteğiyle kazanan taraf olacağız" diye konuştu.

Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan idman kondisyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra teknik direktör Besim Durmuş, oyuncularını iki gruba ayırdı. Her iki takıma da taktik ağırlıklı pas ve şut çalışması yaptırdı. İdmanın son bölümün de ise çift kale maç oynandı. İdmana tüm oyuncular katılırken, çalışmanın son bölümünde Canberk Aydın sakatlandı. Canberk'in tedavisine başlanırken, yarın MR'ı çekilecek.

MUSA NAZARA GELDİ

Başarılı oyuncu Musa Sinan'a nazar değdi. Musa Sinan'ın sağ gözünde arpacık çıktı. Doktor Mehmet Özden'in müdahalesi ile arpacık fazla büyümeden ve gözü kapatmadan kontrol altına alındı. Yetenekli oyuncu Musa Sinan, "Herhalde nazara geldim. Allah’tan gözüm kapanmadı. Daha önceden böyle bir durumla karşılaşmış ve gözüm kapanmıştı" dedi.

“KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ”

Samsunspor'un orta sahasının başarılı ismi Fatih Şen, Ç.Rizespor karşısında mutlak galip geleceklerini iddia etti. Boluspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Fatih Şen, “İyi bir seri yakalamıştık. Ama bunu Boluspor karşısında bozduk. Bu mağlubiyetle hem kendimizi hem de taraftarımızı üzdük. Ama Ç.Rizespor karşısında galip gelip kendimizi affettireceğiz. Taraftarımızın desteğiyle galibiyete ulaşacağız” diye konuştu.

DOĞAN'A MİLLİ DAVET

Samsunspor'un alt yapısından A takım kadrosuna dahil edilen genç oyuncu Doğan Erdoğan, milli takım kadrosuna çağrıldı. Doğan'ın hangi milli takım kategorisinde oynayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.