Bolu'da Maç Sonrası Açıklamalar

Bolu'da Maç Sonrası Açıklamalar

PTT 1. Lig’in 6. haftasında Boluspor kendi sahasında Çaykur Rizespor’a 3-1 mağlup oldu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, ligin en güçlü ekibini yendiklerini anlatarak, “Bolu gibi zorlu bir deplasmandan üç puan kazandığımız için çok mutluyum. Bizim için buradan alınacak bir puan ya da yenilgi hiçbir işe yaramayacaktı. Ancak galibiyet çok şey kattı. Boluspor bu ligin üzerinde bir takım. Gerçekten böyle zorlu bir deplasmandan üç puanla dönmek çok güzel. Oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Çaykur Rizespor’un kaptanı Fahri Tatan, kazanmalarına rağmen bazı eksikler olduğunun altını çizerek, “Bugün kazandığımız için mutluyuz. Ligin güçlü ekibinden üç puan alarak buradan ayrılıyoruz. Maç boyunca etkili oynadığımız oyunu üç puanla süsledik. Neticede kazandık. Ama bazı eksiklerimiz vardı. Onları da hafta için konuşarak çözeceğiz” açıklamasında bulundu.
Konuk takımın savunma oyuncusu Murat Sözgelmez de karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:
“Boluspor ile zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Ligin güçlü ekiplerinden biri. Ancak biz takım olarak daha iyi oynadık. İlk golü bulduktan sonra ikinci golle rahatladık. Daha sonra golü yesek de farkı yeniden açtık. Önümüzdeki maçları kazanıp kayıpsız devam etmek istiyoruz.”

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, yenilgiyi hak etmediklerini belirterek, “Oynadığımız oyunun karşılığını alamadık. İşin özeti bu. Kartal deplasmanında kötü oynadık ve rakibi takdir etmiştik. Bu hafta Göztepe’yi 3-0 yendiğimiz maçtan bile iyi oynadık. Goller yememize rağmen oyunda kalmayı başardık. Oyundan hiç düşmedik. 90 dakikaya kadar gol arayan taraftık. Bazen saha içerisinde defansif anlamda biraz eksik kaldık. Hatalar sonucu goller de arka arkaya geldi. Üzgünüz. Bu hatalardan ders çıkarmalıyız” dedi.
Bolusporlu futbolcu Abdulaziz Solmaz, maç boyunca oyunun hakimi kendilerinin olduğunu ifade ederek, “İnanılmaz bir maçtı. Kazanacağımız maçı kaybettik. Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik. Çok net pozisyonlarımız var. Ancak bunları değerlendiremedik. Rakip duran toptan bulduğu golle öne geçti. Daha sonra da hatalarımızdan ikinci golü yedik. Sonuçta kaybettik. Önümüzdeki maçlara odaklanacağız” diye konuştu.
Boluspor’un tecrübeli oyuncusu Barbaros Barut da iyi oynayan taraf olduklarını belirterek, “Zor bir maça çıktık. Ancak seyirci desteğiyle oyunun kontrolünü elimize aldık. Duran toptan yediğimiz golden sonra her şey değişti. Biz gerçekten bu ligin iyi takımıyız. Tecrübeli oyuncularımıza rağmen birlik beraberliği sağladık. Her şey çok güzel. Ama iyi oynadığımız maçı kaybetmek yakışmadı. Taraftarlardan özür diliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.