"Bu Kadarını Tahmin Etmezdim"

"Bu Kadarını Tahmin Etmezdim"

Bank Asya 1'inci Ligi ekibi Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcüsü Severin Bikoko, sezon başında bu kadar gol atacağını hayal etmediğini söyledi.

Çaykur Rizespor'un sezon başında Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettiği hücumdaki en etkili ismi Bank Asya 1. Ligin gol krallığında zirvedeki ismi Bikoko, ligde oynadığı 13 maçta 11 gol atarak gol krallığı yarışında zirveye yerleşmesinin sezon başında doğru bir tercih yapmasına bağlı olduğunu belirterek "Burada mutluyum. Kendimi şanslı hissediyorum. Her şey umduğumdan daha güzel. Rize'ye ilk ayak bastığım an doğru yerde olduğumu anlamıştım. İyi ki Rizespor'a gelmişim" dedi.

Gollerinin devamının geleceğini de iddia eden Bikoko, şöyle konuştu: "Bu sayıyı, sezon başında ben de hayal etmemiştim. Ancak haftalar geçtikçe büyük iş başaracağıma inandım. Bu başarıyı yakalarken, takım arkadaşlarımın ve teknik heyetin müthiş desteğini gördüm. Çalışmak, çalışmak. Ben her gün yeni şeyler öğreniyorum. Her maçta değişik bir şeyler deniyorum. Hep bir basamak daha çıkmak için çalışıyorum. Bazı eksiklerimin olduğunu düşünüyorum ve bu konuda kendimi geliştirmek için tüm gücümle çalışıyorum."

"JALLOW BENİ DAHA İYİ BİR GOLCÜ YAPTI"

Kazanmaktan büyük keyif aldığını, golü atmanın önemli olduğunu, ancak seyircilere güzel anlar izlettirmekten büyük keyif aldığını vurgulayan Bikoko, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim için önemli olan budur. Her oyuncu için başarılı olmak önemlidir. Osman Jallow ile iyi anlaşıyoruz. Beni daha iyi bir golcü yaptığı açık. Zaten rakamlar da yalan söylemez. Onunla birlikte çok rahatım. Jallow bir takım oyuncusu. Sahada bir iki adımı önceden görebiliyor. Pasları öldürücü, hisleri mükemmel. Onunla birlikte oynamaktan büyük keyif alıyorum. Mükemmel bir takım arkadaşı."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.