'Bu Lig Hata Kabul Etmez'

'Bu Lig Hata Kabul Etmez'

PTT 1'inci lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, "Son 4 haftaya en yakın takipçimizin 5 puan farkla önünde olmamız ciddi bir avantaj ama bu lig hata kabul etmez" dedi.

"YENİLMEMEK DEZAVANTAJ"

Başkan Metin Kalkavan, 5 puan önünde oldukları Manisaspor maçında büyük bir avantajı kaçırdıklarını, ancak yenilmemenin de avantaj olduğunu söyledi. 1-1 biten Manisaspor maçında rakiplerine çok pozisyon vermediklerini ifade eden Başkan Kalkavan, şöyle konuştu:

"6 PUANLIK BİR MAÇTI"

"Son sekiz hafta içinde kalemizde ikinci golü gördük. Son saniyelerde yenilebilirdik. Bunlar olağan şeyler. Özellikle ikinci devre bir çok net gol pozisyonu yakaladık. Ama maalesef kazanamadık. Manisaspor'da iyi bir ekip. Geriden gelip beraberliği sağladık ve avantajımızı koruduk. Bu maç 6 puanlık bir maçtı. Galip gelseydik, çok ama çok büyük bir avantaj elde edecektik. Olmadı ama beraberlikle de avantajımızı korumuş olduk"

TARAFTARINA SESLENDİ

Manisaspor maçında sahaya yabancı madde atan taraftarlarına da seslenen Başkan Kalkavan, bu tutumun kendilerine hiçbir şey kazandırmayacağını vurgularken şunları söyledi:

"Maddi olarak bunun bedelini yine ödeyeceğiz. Takımın geride, bu nedenle oyunu soğutmanın bir anlamı olamaz. Takımına destek vereceğine oyunu soğutuyor, gönül verdiğin ekibin temposunu düşürüyorsun. Taraftarlarımızın akıllı olması lazım. Taraftarımızın yapacağı iki basit olay var. Bunlardan biri sahaya yabancı madde atmamak, diğeri ise küfür etmemek. Destek olmak istiyorsan, o iki kötü şeyi yapan kişilere de engel olacaksın. Çaykur Rizespor taraftarı, bunları yaptığında inanın her şey daha güzel olacak. Yarın Süper Ligde'yiz. Orada daha çok göz önünde olacağız. Bir iki kişinin yaptığı bu olaylardan dolayı milyonlarca Rizelinin hakkı çiğneniyor, kentin markası düşüyor."

"KALAN 4 MAÇA AYNI CİDDİYETLE ÇIKACAĞIZ"

Erken konuşmamak gerektiğini de ifade eden Başkan Kalkavan, açıklamasının sonunda şunları söyledi:

"3-4 hafta önce 6 puan gerideydik. Liderle aramızda 2 puan fark var. Önümüzde oynanmamış dört hafta var. Şimdi yeniden eşit şartlarda başlayacağız. Dört maçta da aynı ciddiyeti elden bırakmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu ligde tokadı nereden yiyeceğini hiç anlamazsın. Tabi ki son dört haftaya beş puan önde girmek ciddi bir avantaj. Puan farkı olmadığını varsayarak kalan maçları aynı ciddiyet ve konsantrasyon ile oynayacağız."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.