Bulak: Galibiyet Serimiz Sürecek

Bulak: Galibiyet Serimiz Sürecek

Çaykur Rizespor'un başında ilk galibiyetini elde eden Teknik Direktör Giray Bulak, galibiyet serilerinin süreceğini belirterek Kütahya'da maçtan sonra...

Kütahya'da 2-1 kazanılan TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşması sonrası Çaykur Rizespor'un başında ilk galibiyetini elde eden Teknik Direktör Giray Bulak, galibiyet serilerinin süreceğini belirterek Kütahya'da maçtan sonra galibiyeti kendisine yürekli bir takım bırakan Hüseyin Kalpar ve yardımcısı Bahattin Güneş'e armağan ettiklerini söyledi.

Kalpar ve Güneş'in kendisine yürekli bir takım bıraktığını anlatan Çaykur Rizespor Teknik Direktör Giray Bulak aldıkları galibiyeti, görevi devraldığı teknik direktör Hüseyin Kalpar ve yardımcısı Bahattin Güneş'e armağan ettiğini ifade ederek, şöyle konuştu: ''Bu maçta amacımız ayağa top yapmaktı. Bunu başardık. 2-0 öne geçtik ama bir şok gol bizi strese soktu. İki tarafın da oyuncuları iyi niyetliydi. Ayağa pas yaparak iyi futbol oynamaya çalıştılar. Rakibin çok adamla hücum yapacağını biliyordum. İstediğimiz 3 puanı aldık. Bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. O bakımdan deplasmanda sorunumuz yok ama iç sahamızda sorunlarımız fazla. Onları atlatmaya çalışıyoruz. Çaykur Rizespor'un stadı görülmeye değer, zemini iyi. Gelenler orada farklı oynayıp, bize üstünlük sağlıyor. Burada biz galip geldik ama bunu seri galibiyetlere çevirmemiz lazım.''


TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ

Bank Asya 1. Lig'de konuk ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona eren TKİ Tavşanlı Linyitspor - Çaykur Rizespor maçı sonrası Tavşanlı Linyitspor Yardımcı Antrenörü TKİ Tavşanlı Linyitspor'un düşme potasına yakın olmasına rağmen haftalardır iyi oynadığını, ancak sonuç alamadığını kaydetti.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ayhan, oyuncularının bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremediğini belirterek, ''Çaykur Rizespor'un bireysel hatalarımızdan kaynaklanan iki pozisyonu vardı. İkisi de gol oldu. Sonuçta oynayanlar da insan. Futbolda hatalar olacak. Bunların arkasında sığınmıyoruz. İlerleyen haftalarda hatalarımızı telafi edip yukarıya tırmanmayı hedefliyoruz'' dedi.

Teknik heyet olarak istifa etmeyi düşünmediklerini dile getiren Ayhan, teknik direktör Cengiz Seçsev'in mağlubiyeti beklemediği için üzülüp sinirlendiğini ve bu nedenle basın toplantısına katılmadığını ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.