Bulak:'Final Toplarına İyi Vuramadık'

Bulak:'Final Toplarına İyi Vuramadık'

Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor-Erciyesspor maçının ardından iki takımın teknik adamları açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, 2-0 kaybedilen Kayseri Erciyesspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada final toplarına iyi vuramadıklarını belirterek maçta gol beklerken gol yediklerini söyledi

Bulak, Kayseri Erciyesspor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün sahalarında galip gelmeyi çok istediklerini belirterek,''Play-off yolunda önemli bir maçtı. Karşılaşmaya iyi de başladık ama sonra durgun olduğumuz dönemde kornerden gol yedik'' dedi.

Final toplarına iyi vuramadıklarını ifade eden Bulak, ''Çok çalışmamıza rağmen golü yiyen biz olduk. Gol beklerken gol yedik. İkinci yarıda rakibi kendi bölgesine kapattık ama net pozisyon üretemedik. Rakibin ceza sahasında kalabalık olması ve müthiş çabası oyuncularımızı engelledi'' diye konuştu.

Özellikle Jallow ve Bikoko'dan daha çok şey beklediğini dile getiren Bulak, şunları söyledi: ''Bu oyuncular ligin en çok gol atan oyuncuları. Yine de maçın ikinci yarısında oyuncularımın kazanma isteğinden memnun kaldım. Bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece birçok takımı yeneriz. Bu takım, bütün takımları yenebilir ve üst sıralara çıkabilir. Eksiklerimizi giderip daha iyi olacağız.''

Çaykur Rizesporlu futbolcu Fahri yaptığı açıklamada, maç sırasında atak yapmayı istediklerini belirterek, "Sürekli atak yapan bir yapı içerisinde oynamak istemiyorduk. Ancak erken gelen gol bizi buna itti. Yinede ilerde oynamamıza rağmen rakibe fazla pozisyon vermedik" diye konuştu.

Bir diğer Çaykur Rizsporlu oyuncu Sezer ise maç değerlendirmesinde, hafta içerisinde sürekli yan ton ve duran top çalıştıklarını söyledi. Sezer, buna rağmen duran toptan gol yediklerini dile getirdi.

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, zor bir maç olacağını tahmin ettiklerini belirterek, ''Öyle de oldu. Şu ana kadar sürprizler hep bizim aleyhimize oluyordu ama bu maçta sürprizi biz yaptık'' dedi.

Oyuncularının bu maçta istediklerini sahaya yansıttığını ifade eden Şentürk, ''Ciddi eksiklerimiz vardı. Oyuncularımız iyi mücadele etti. Kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Metin yaptığı açıklamada, "Son maçımız gibi oynadık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kredimizi tamamen tüketmiştik. Sahada gerçekten yürekli arkadaşlarımızla birlikte bugün üç puanı kazandık" dedi.

Kaleci Emrullah ise, 9 maç aradan sonra galip geldiklerini hatırlatarak, "Galibiyet bugüne kısmetmiş. Çok fazla pozisyona girmememize rağmen galip gelmesini bildik. Ama Rizespor'unda gol olacak bir pozisyonu yoktu" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.