Bülent Korkmaz: “Bireysel hatalara yorum yapmak istemiyorum”

Bülent Korkmaz: “Bireysel hatalara yorum yapmak istemiyorum”

Alanyaspor deplasmanından mağlup ayrılan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Artık bireysel hatalara yorum yapmak istemiyorum. Çok kolay bir penaltı verdik” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda A. Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “İlk 20 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. Birebirleri yapamadık. Bire birde kademeye geçemedik. Dolayısıyla ilk 20 dakikayı oynayamadık. 20 dakikadan sonra daha etkili olmaya başladık. İkinci yarı ise daha iyi oynadık” ifadelerini kullandı.

“Kaybettiğimiz her maç bizi daha da aşağı çekiyor”
Çok kolay bir penaltı verdiklerini vurgulayan Korkmaz, “Artık bireysel hatalara yorum yapmak istemiyorum. Çok kolay bir penaltı verdik. 2-0'dan sonra oyundan kopmadık. Mücadelemize devam ettik. İstediğimiz oyunu ikinci yarıda oynadık. Bundan sonraki maçlarda bu oyun bunu devam ettirmemiz lazım, Çünkü lig iyice kısaldı. Kaybettiğimiz her maç bizi daha da aşağı çekiyor. Artık bundan sonra Konya maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.