Burak Fena Patladı

Burak Fena Patladı

Milli futbolcu Burak Yılmaz, Takımdan Ayrı Düz Koşu programına konuştu.

Trabzonspor'un başarılı golcüsü Burak Yılmaz'dan eski takımlarına taş...

Programa telefonla katılan Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz Gazete HABERTÜRK Spor Müdürü Halil Özer, Gazete HABERTÜRK Spor Yazarı Serdar Ali Çelikler ve Kadir Çöpdemir'in sorularını yanıtladı.


"ALMANYA ÇOK ÜSTÜN OYNADI"
"Gerçekçi konuşmak gerekirse, Almaya bizden çok üstün oynadı. Ama baktığımız zaman yenilmeyecek takım değildi. Pozisyonları değerlendirseydik farklı olurdu. Oyunun gidişatı ile birlikte her şey onların lehine döndü. Onları yenmek için biraz farklı olmak lazım, değişmek lazım, ama biz bu değişimi gösteremedik. İnşallah Azerbaycan'ı yenip eleme oynayacağımızı hakketiğimizi düşünüyorum.

"İKİNCİ DEVRE OYUNDAN TAMAMEN KOPTUK"
İlk devre gayet başa başa oyun vardı hatta golü biz de bulabilirdik. İkinci devre tamamen oyundan koptuk ve gerekli mücadeleyi de gösteremedik.

"MİLLİ HEDEFİM EURO 2012'YE GİTMEK"
Samimiolmak  gerekirse, Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi hayal ediyorum. Önemli bir süreçteyiz, o atmostefi yaşamak istiyorum, ne yapacaklarımı değil oraya gitmeyi hedefliyorum.

"BEŞİKTAŞ'TA NE BEKLİYORLARDI?"
Geçmişle alakalı fazla konuşmak istemiyorum. 20 yaşında Beşiktaş'a transfer olduğum zaman insanlar ne bekliyordu bilmiyorum. Eğer takımı tek başıma şampiyon yapmamı bekliyorlarsa, evet ben o zaman başarısız oldum ve takımı şampiyon yapamadım. Sonra Fenerbahçe maceram var. Fenerbahçe'de olanları hepiniz biliyoruzsunuz; Aragones dönemi... Sadece ben değil Alex bile oynamadı. Bunları camiayı suçlamak için söylemiyorum. Trabzon'a geldiğim zaman destek olundu bana çok sahip çıkıldı, inandılar. Kötü oynadığım dönemler tabi oldu ama İstanbul'daki gibi bir kenara atmadılar, arkamda durdular. Şenol Hoca ve ekibine teşekkür ederim, benim ne yapmam gerektiğini samimi şekilde söylemiştir."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.