Ç.Rize, Fener Maçına Tam Kadro Çıkacak

Ç.Rize, Fener Maçına Tam Kadro Çıkacak

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, uzun bir aradan sonra Fenerbahçe karşısında sahaya tam kadro olarak çıkacaklarını söyledi.

Ç. Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında sakatların düzeldiğini belirterek, "Uzun bir aranın ardından bu hafta tam kadro çalışma imkanı buluyoruz. Fenerbahçe maçında Eren Albayrak'ı kadroya alabiliriz. Cernat aksilik olmazsa oynayacak. Kweuke de bizimle birlikte olacak. Takım 8 hafta sonra tam kadro olacak gibi görünüyor. İki gün içerisinde tatsızlık olmazsa tam kadro olacağız. Her an biri sakatlanacak diye korkuyorum. Futbolcuların üzerine titriyoruz. Aksaklık olmazsa Fenerbahçe maçında tam kadro olarak sahaya çıkacağız. Antrenörlük hayatımda bu kadar sakatı bir arada ilk kez gördüm" dedi.

"FENERBAHÇE MAÇI ZORLU GEÇECEK"

Çalımbay, Fenerbahçe müsabakasının zorlu geçeceğini ifade ederek, "Fenerbahçe ligin en zengin kadrosuna sahip. Kendi sahalarında çok iyi, deplasmanda ise son haftalarda son dakikalarda attığı gollerle kazandı. Bu goller şansla atılan goller değil. Kaliteli oyuncular ortaya çıkarak oyunun kaderini değiştiriyor. Oyun disiplininden kopmadan Fenerbahçe kadar koşmamız gerekiyor. Fenerbahçe'de çok önlem alınacak noktalar var. Özellikle forvetleri her an golle buluşabilecek oyuncular. Bizim doksan dakikayı oyun disiplininden kopmadan oynamamamız gerekiyor. Üç ihtimalli bir maç. Çok zor olacak, ama Fenerbahçe'den daha çok kazanmaya ihtiyacımız var. Bunun için çok mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Taraftarın bu maçta her türlü desteği sağlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Geride kalan Konya maçında kendi kalelerine attıkları golle birlikte şanssız iki gol yediklerini belirten Çalımbay, bu maçta futbolcuların sergilediği mücadeleden dolayı futbolculara teşekkür etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.