Ç.Rize'den Beşiktaş'a Resmi Teklif

Ç.Rize'den Beşiktaş'a Resmi Teklif

Çaykur Rizespor, Beşiktaşlı oyuncuyu resmen istedi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, forvet hattını rakipsiz hale getirmenin peşinde. Yeşil Mavililer Beşiktaş'tan Mehmet Akyüz'ü resmen istedi.

Çaykur Rizespor sezonun ilk yarısını 30 puanla bitirip lig’in en faza gol atan takımı olurken, forvet hattının uyumu bu başarısının en önemli etkenlerinden biri olarak öne çıktı. Bikoko, Jallow iki golcüsünün beraber gösterdiği performans lig’deki bir çok takımın boyun eğmesini sağladı. Ancak 90 dakika boyunca savaşan savunmaları prese boğan, sahada basmadık yer bırakmayan bu iki yıldıza rağmen Hüseyin Kalpar golcü talebinden vazgeçmiyor. Hücum hattının Bank Asya 1. lig’de rakipsiz olmasını amaçlayan Kalpar, yönetime bu talebi bir kez daha iletti.

Son İstenilen İsim

Deneyimli hocanın İlyas Çakmak’ı gönderme kararı almasından sonra istediği isim ise Beşiktaş’tan Mehmet Akyüz olduğu öğrenildi. Geçen sezon Linyit’te başarılı bir sezon geçiren ve 14 gol atan Mehmet bu sezon başında Beşiktaş’a transfer olmuştu.

Akyüz, Siyah-Beyazlı ekipte ilk yarıda sadece bir maçta forma giyerken A2 takımıyla oynadığı 3 maçta 3 gol attı. Beşiktaş’ta yedek kalmakta sıkılan yetenekli forveti Rizespor istedi. Başkan Metin Kalkavan'ın, Yıldırım Demirören’i bizzat arayıp Akyüz'ü resmen istediği öğrenildi. Bununla da gözler gelecek yanıta çevrildi.

Akyüz Sıcak Bakıyor

Bugünden itibaren 4 koldan transfer atağına kakacak olan Yeşil-Mavili takımın Beşiktaş’tan istediği Mehmet Akyüz'ün teklife sıcak bakabileceği vurgulanıyor.

Rizespor’un almak istediği futbolcular arasında Orduspor’dan Müslüm Yelken’inde bulunduğu öğrenildi. Orduspor’un süper lige çıkmasında önemli rol oynayan isimlerden biri olan orta saha oyuncusu Müslüm için de görüşmeler sürüyor. Hüseyin Kalpar’ın istediği isimlerin başında gelen Ramazan Sal için Bursaspor’un kararını bekleyen Rizespor, eski oyuncusu Fahri’nin durumunun da birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Haber:Günebakış

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.