Ç. RİZESPOR ANKARAGÜCÜ'NE YENİLDİ

Ç. RİZESPOR ANKARAGÜCÜ'NE YENİLDİ

Süper Lig’in 26. haftasında başkent Ankara’da Ankaragücü sahasında Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ankaragücü'nün 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Ankaragücü'ne galibiyeti getiren goller Burak Albayrak (k.k.) ve Gerson Rodrigues'ten geldi. Çaykur Rizespor'un tek sayısını ise Denys Garmash kaydetti. Bu sonuçla Ankaragücü puanını 23 yaptı, Karadeniz temsilcisi ise 25 puanda kaldı..

 Süper Lig’in 26. haftasında başkent Ankara’da Ankaragücü sahasında Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşma Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ankaragücü'nün 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Ankaragücü'ne galibiyeti getiren goller Burak Albayrak (k.k.) ve Gerson Rodrigues'ten geldi. Çaykur Rizespor'un tek sayısını ise Denys Garmash kaydetti. Bu sonuçla Ankaragücü puanını 23 yaptı, Karadeniz temsilcisi ise 25 puanda kaldı.

Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü evinde Rizespor ile karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda koronavirüs tehdidi nedeniyle seyircisiz oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazandı.

 
Ankaragücü'ne galibiyeti getiren goller, 17. dakikada Burak'ın kendi kalesine yaptığı vuruş ile 22. dakikada Gerson Rodrigues'ten geldi. Rizespor'un tek sayısını ise 45+1. dakikada Garmash kaydetti. Rizespor'da Morozyuk, 90+5. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 
KARAMAN 3 PUANA HASRET
 
Bu sonucun ardından 3 maçlık yenilgi serisini noktalayan Ankaragücü, puanını 23 yaparak ligde kalma yolunda kritik bir galibiyet aldı. Ünal Karaman ile üst üste 2. maçından da galibiyet çıkaramayan ve 3 puan hasreti 7 maça çıkan Rizespor, 25 puanda kaldı.
 
Süper Lig'in 27. haftasında Ankaragücü deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacakken, Rizespor ise Göztepe'ye konuk olacak.




 
.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.