Ç.Rizespor; Bazı Kişilerden Para alan Traftarlar Yönetim İstifa diye Tezahürat Yapıyor

Ç.Rizespor; Bazı Kişilerden Para alan Traftarlar Yönetim İstifa diye Tezahürat Yapıyor

Ç.Rizespor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle ;

26 Haziran 2021 tarihinde Çaykur Rizespor delegelerinin teveccühleri ile göreve gelen Tahir Kıran ve çalışma arkadaşları daha ilk günden kolları sıvayarak kuvvetli ve başarılı bir kulübün temellerini atmak için çalışmaya başladı.

Nitekim Başkanımız Tahir Kıran’ın kongrede yapmış olduğu konuşmada altını çizerek vurguladığı bir söz kulübün mottosu haline geldi: 

Rizespor kimsenin cebine sığmaz!

Yönetimimiz işte bu düsturla hareket ederek geçmişten gelen bazı alışkanlıkları sonlandırmaya ve her konu da gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ediyor.

Yönetimimizin göreve gelmesi ile beraber taraftarlarımızın problemlerini dinlemek üzere taraftar buluşmaları organize edildi. Bu buluşmalarda alınan en önemli geri dönüş, ailelerin taraftar guruplarından bazılarının çocuklarını olumsuz yönde etkilediği konusunda şikâyetleri ve rahatsızlıkları oldu. Sıkıntılarını ve endişelerini söyleyen aileler, özellikle bazı taraftar guruplarının illegal oluşumlar çerçevesinde gençlerimizi kötü alışkanlıklar ilk sırada olmak üzere, yasadışı ortamlara çektiği iddialarında bulundular.

Bunun üzerine bu oluşumların düzeltilmesi, düzenlenmesi ve daha temiz hale getirilmesi için bir takım çalışmalarda bulunuldu. Çok radikal önlemler ve tedbirler alındı.

Taraftar ilişkilerinin koordineli yürümesi ve yukarıdaki bahsettiğimiz rahatsızlıkların giderilmesi adına bir yönetim kurulu üyemiz görevlendirildi.

Ancak evvelki gün kombineleri iptal edilen taraftar gurubunun sözde lideri, yapılan bu çalışmalardan bir hayli rahatsız oldu. Kulübümüzün bu iş için görevlendirdiği yöneticiyi tanımayacaklarını ve kulüple beraber hareket etmeyeceklerini açıkça belirtti.

Bu gurup bununla da yetinmeyip, ismi tespit edilen bazı kişilerden para alarak, çok kritik bir maçımızda yönetimimize hakaret içeren ve istifaya davet eden tezahüratlar yaptı.

Tüm bunlar olurken dahi yönetimimiz bu taraftar gurubunu kazanmak için çok ciddi ve büyük uğraşı içinde oldu.

Öncelikle şu belirtmek isteriz ki Rizespor tribünlerinde kendi parası ile para verip kombine alan hiçbir taraftarın kombinesi iptal edilmemiştir. Kombinesi iptal edilen taraftarlar kendilerini kulübün üzerinde gören ve kulübü birilerinin cebine sığdırmak için uğraşan bir güruhtur.

Bu güruhun pankartları kaldırılarak bir bölümü stadımızın deposuna konulurken, bir bölümü da kendilerine teslim edilmiştir. Pankartların çöpe atıldığı iddiaları gerçeği yansıtmadığı gibi, bu konu hakkında güvenlik kameralarının kaydı mevcuttur. Kendi kişisel çıkarları için kulübümüze zarar vermekten kaçınmayan ve taraftarlıkla ilgisi olmayan bu kişilerin kulüpten uzak tutulması konusunda her çeşit tedbir alınacaktır.

Kulübümüz daima taraftarımızın yanındadır. Hiçbir çıkar gözetmeksizin yeşil mavi renklere gönül vermiş, kar, yağmur, çamur demeden takımını destekleyen taraftarlarımız kulübümüzün mihenk taşı ve baş tacıdır. 

Son olarak bir kez daha yüksek sesle belirtmek isteriz ki: Rizespor kimsenin cebine sığmaz!

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.