Ç.rizespor gakkoş'a bileniyor

Ç.rizespor gakkoş'a bileniyor

Hafta sonu kendi sahasında Elazığspor ile oynayacak Çaykur Rize bu maçı çıkış maçı olarak görüyor.

Bank Asya 1. Ligde hafta sonu sahasında Elazığspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Elazığspor maçına, çıkış maçı olarak baktıklarını söyledi.

Kalpar,  yaçıklamada, ligde son 8 haftada 6 beraberlik, 2 mağlubiyet aldıklarını belirterek, ''İyi olmak için gayret gösteriyoruz. Ancak, aldığımız sonuç ve puanlar iyi değil. Ne ekonomik anlamda, ne de futbolcu arkadaşlarımızın sıkıntısı var. Hiçbir sıkıntımız yok. Bizim tek sıkıntımız maç kazanamama stresi'' dedi.

Herkesin beklentisinin en yüksek derecede olduğunu ifade eden Kalpar, ''Beklentiyi yapabilmek adına çok istememize rağmen son haftalarda olmuyor. Gol ayaklarımız sustu. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları gole çeviriyorduk. Ligin ikinci yarısında yakaladığımız net pozisyonları dahi gole çevirememe sıkıntısını yaşıyoruz. Yediğimiz gollerde ise tam tersi çok basit gol yiyoruz. Ligin ilk yarısında çok daha arzulu, istekli bir takım sahada yer alırken, ikinci yarıda tempomuz, arzu ve isteğimizde düşüş var'' diye konuştu.

Her şeye rağmen ligi iyi yerde bitireceklerine inandığını kaydeden Kalpar, şöyle devam etti: ''Bu ortam, bu güç bizde var. Futbolcu arkadaşlarımızla paylaştık, tek düşüncemiz kazanmak. Sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçına, çıkış maçı olarak bakıyoruz. Biz mutlaka yeni bir başlangıç yaparak çıkışa geçeceğiz. Sahamızda 8, deplasmanda 6 maçımız kaldı. Evimizdeki maçların tamamını kazanırsak başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Şu anda bile deplasmanda en fazla puanı toplayan biziz. Üzerimizdeki baskıyı atarsak, yeniden üst sıralara tırmanacağız, bundan şüphem yok.''

 -Göztepe maçında saha dışına gönderilmesi-

Kalpar, futbolculuk hayatında kırmızı kart dahi görmediğini vurgulayarak, Göztepe maçının devre arasında neden saha dışına gönderildiğini anlayamadığını belirtti.

Maçtan sonra el kol hareketi yaptığı için hakem Süleyman Abay tarafından türbine gönderildiğini öğrendiğini ifade eden Kalpar, ''Ben en zor durumda dahi hakeme veya rakibe rahatsızlık verici hiç bir şey söylememişimdir. Hırsımdan kaynaklı yaptığım hareketler dahi çok ölçülüdür. Tüm hakemlerimiz net bir şekilde beni tanır. Hakem arkadaş beni uzaktan gördüğü zaman gelip bana söyleyebilirdi, beni uyarabilirdi. Hiç bir uyarı dahi yapılmadan tribüne gönderilmemi anlayabilmiş değilim.''


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.