Ç.Rizespor Göztepeye Hazırlanıyor

Ç.Rizespor Göztepeye Hazırlanıyor

PTT birinci ligin 4.haftasında deplasmanda Pazar günü Göztepe’ye konuk olacak olan Ç.Rizespor hazırlıklarını teknik direktör Engin Korukur yönetiminde sürdürüyor.



Sakatlıkları süren Kenan Aslanoğlu’nun katılmadığı antrenman da Çetin Güngör’ün ameliyat olacağı ve bu futbolcunun ilk devreyi kapattığı kaydedildi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Engin Korukur Göztepe maçının çok önemli bir maç olacağını ifade ederek;” büyük umutlarda kadro kuran ve puan toplayamayan bir ekibe karşı oynayacağız zor bir maç olacak ama kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız olmazsa da kaybetmeyeceğiz bu ligde her puanın çok büyük önemi var” dedi.

Futbolda rehavete yer olmadığını ifade eden Korukur bulunduğumuz yerden inmek istemiyoruz üstüne koyarak gitmek istiyoruz Göztepe maçında yine ofansif oynamaya çalışacağız Erhan’ın hafifi bir sakatlığı var bu futbolcumuzun durumuna göre oyun şeklimizi belli edeceğiz  ama biz bu sistemden taviz vermeden oynayacağız ilerleyen haftalarda puan farkını daha da arttırmak istiyoruz dedi.

Ç.Rizespor yarın Rize yeni şehir stadyumunda akşam 19 da yapacağı antrenmanla Göztepe maçı hazırlıklarına devam edecek.

Ligin en fazla gol atan takımı olan Çaykur Rizespor’da forvet oyuncuları Göztepe maçı için iddialı konuştu. Geçen sezon 14 gol atan 12 asist yapan Ousman Jallow, bu sezonda başarılı olmak istediğini belirtti. Geçen sezon Bikoko ile iyi bir ikili olduğunu ifade eden Jallow, şunları söyledi.
“Bu yılda Kalu ile iyi bir ikili olduk. Kısa sürede birbirimize uyum sağladık ve ilk 3 hafta sonunda güzel işler yaptık. Şimdi önümüzde Göztepe maçı var. Bu maç hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak çok iyi durumdayız. Göztepe maçını da kazanarak ligde yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. İnşallah gol atacağım. Ama benim gol atmam değil önemli olan takımın galip gelmesidir.”


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.