Ç.Rizespor ilk bombayı patlattı

Ç.Rizespor ilk bombayı patlattı

Devre arası transfer piyasasına hızlı giren Çaykur Rizespor ilk bombasını patlattı

Çaykur Rizespor ara transfer dönemi için startı verdi. Bu sezon transferin en hareketli takımlarından olan ve yeni bir takım oluşturan Yeşil Mavililer, devre arası transferde orta saha ve defansa almayı planladığı futbolcular için temaslara başladı. 

Çaykur Rizespor´un transfer listesinin başında ise Merter Yüce var. Yeşil Mavililerin geçen sezon da almak istediği ancak transferini son anda gerçekleştiremediği Merter Yüce ile temaslar başladı. 

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar´ın vermiş olduğu raporda yönetimden 3 futbolcu istediği ve bunların biran önce resmiyete dökülüp Antalya kampına yetiştirilmesini istemesinden sonra, harekete geçen transfer komitesinin birkaç gün içinde Merter´in transferini bitirmesi bekleniyor.

Transferi an meselesi:

Bu doğrultuda temaslarına hız veren Yeşil Mavililer Süper Lig ekiplerinden Karabükspor´da forma giyen ve ilk yarının bitiminden sonra kulübünden ayrılacağını bildiren Merter Yüce ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlandığı öğrenildi.

Rizespor´un ön libero olarak orta sahaya almak istediği isimlerin başında gelen ve Hüseyin Kalpar´ın çok istediği 26 yaşındaki Merter´in transferinin Süper Lig´in ilk yarısının sona ermesinden sonra gerçekleşmesi bekleniyor.

Merter bu sezonun ilk yarısında Busaspor, Gençlerbirliği ve Sivasspor karşılaşmalarında forma giydi.

Altay´ın alt yapısında yetişen Merter, Kayserispor, K.Erciyes ve Giresunspordan sonra K.Karabükspor´da iki sezondur forma giyiyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.