Ç.Rizespor Kadın Futbol Takımı T.Diretörü Aktaş ; Sezon Sonu Kupayı Rize'ye Getireceğiz

Ç.Rizespor Kadın Futbol Takımı T.Diretörü Aktaş ; Sezon Sonu Kupayı Rize'ye Getireceğiz

Türkcell Kadın Futbol Süper Lig’inde B grubunda mücadele edecek olan Çaykur Rizespor lige 3 puanla başlamak istiyor. Çaykur Rizespor teknik direktörü İlknur Aktaş, “Sezon sonunda inşallah kupayı şehrine getirecek takım biz olacağız” diye konuştu.

Turkcell Kadın Futbol Süper Lig’inde 2021-2022 sezonunda B grupta mücadele edecek olan Çaykur Rizespor sezon sonu kupayı şehrine getirmek istiyor. Transferlerini tamamlayan Yeşil-Mavili Kadınlar lig’in ilk karşılaşmasını deplasmanda Fatih Karagümrük ile mücadele edecek. Teknik direktör İlknur Aktaş, ilk karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini dile getirerek, “18’indeki maçımızdan galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Ben ekibime ve takımıma güveniyorum. Çok sıkı antrenmanlar yaptık. Hava şartlarına rağmen biz çok iyi çalıştık. Bunu da galibiyetle kutlamaz istiyoruz” dedi.

caykur-rizespor-kadin-futbol-takimi-1.jpg

Takımın kuruluşunu ve ligi yorumlayan Çakur Rizespor Kadın Futbol Takımı teknik direktörü İlknur Aktaş, “Çaykur Rizespor Kadın Takımı başkanımız Tahir Kıran’ın destekleriyle bu sene kuruldu.  Başkanımıza bu şehirde hoşgörülüğü acıttığı için teşekkür ediyoruz. Yeni kurulan ve oluşumu olan bir takım dün de kuralımız çekildi. İyi bir gruptayız. Lig’de bulunan hiçbir takım zaten kötü değildir. Rakibin büyüğü küçüğü olmaz rakip rakiptir her zaman. Biz uzun zamandır gerek taktiksel gerek fiziksel olarak çok çalışıyoruz. Transferlerimizi ile eksiklerimiz vardı, onları tamamladık. Lige en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum. Çıkıp elimizden gelenin fazlasınız yapacağız” diye konuştu. 

caykur-rizespor-kadin-futbol-takimi-12.jpg
HEDEFİMİZ VAR.
Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade den Aktaş, “Bizim bir hedefimiz var. Bizim Rize halkına bu kupayı getirme sözümüz vardı. Tahir başkanımıza da yola çıkarken bu sözü verdik. Sezon sonunda inşallah kupayı şehrine getirecek takım biz olacağız” açıklamasında bulundu. 

caykur-rizespor-kadin-futbol-takimi-13.jpg
BU LİG İÇİN KAPALI KUTUYUZ. 
Transfer süreci ile ilgili bilgiler veren Aktaş, “Biz transfer sürecinde çok hassas hareket ettik. En doğru noktalara transfer yapmamız gerektiğini düşündüğümüz için biraz kendimizde kapalı kaldık. Bu lig için kapalı kutuyuz. Ama çok güçlü bir ekibiz ligi tanıyorum biz çok pas yapan bir ekip olduğumuz için rakiplerimizi fazlasıyla yoracağız. Rakiplerimizin analizlerini de yaptım. Karşılarına en iyi şekilde çıkıp galibiyetler alacağız. Çaykur Rizespor Kadın futbol takımının söyle bir seyri olacak, sahada savaşan bir takım göreceksiniz” dedi. 

caykur-rizespor-kadin-futbol-takimi-14.jpg
 HALKTAN ALDIĞIMIZ GERİ DÖNÜŞLERDE BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR. 
Rize’nin Kadın Futbol takımına sahip çıktığını sözlerine ekleyen Aktaş, “ İlk geldiğimiz de bira yargındı herkes biraz şaşırdı nereden çıktı kadın futbol takımı diye ama şu anda Rize halkında çok güzel dönüş var. İdmanlarımızı izlemeye geliyorlar. Biz burada kız çocuklarımıza dokunabildiğimizi düşünüyorum. Biz burada bir inşaya başladık. Burada güzel şeyler bırakacağımızı düşünüyorum. Halktan aldığımız geri dönüşlerde bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.

caykur-rizespor-kadin-futbol-takimi-15.jpg

caykur-rizespor-kadin-futbol-takimi-16.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.