Ç.Rizespor Kritik 90 Dakikaya Çıkıyor

Ç.Rizespor Kritik 90 Dakikaya Çıkıyor

Bank Asya birinci ligin 33.haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Ç.Rizespor bütün hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Sakatlıkları süren Cenk Ahmet ve  Murat Hacıoğlu’nun Bolu’ya götürülmedi maçta   Ç.Rizespor’un en önemli kozları ise takımın gol yükünü çeken Bikoko ve sakatlığı geçen Jallow olacak
  Ç.Rizespor ilk iki şansını sürdürmek için kazanmak zorunda ve üstteki rakiplerinde puan kaybetmesini beklemek durumunda kritik maçtan 3 puan çıkartmak isteyen camiada herkes kenetlenirken İstanbul ve civar ilerden gidecek olan taraftarlarında bu maçta atmacayı yalnız bırakmayacağı kesin.
   İki takım bugüne kadar 20 kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda Ç.Rizespor 7  Boluspor ise 9 galibiyet aldı 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Ç.Rizespor rakip kaleye 26 gol atarken Boluspor ise 36 gol kaydetti.Bolu’da oynanan 10 maçta rakibine karşı galibiyeti bulunmayan Ç.Rizespor kritik haftada hem rakibini deplasmanda ilk kez mağlup etmek hem de kritik haftada 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.
   Pazar saat 14 de bolu Atatürk stadında başlayacak karşılaşmada bütün Rizeliler  nefesini tutup takımının galip gelmesini ve de rakiplerin puan kaybetmesini bekleyecek.Bu yolun sonu sezon sonunda süper ligle noktalanacak


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.