Ç.Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: Daha İyi Olabilirdik

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: Daha İyi Olabilirdik

Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, sezon başında her maça 2 puan hesabıyla başladıklarını belirterek, "Bu hedefimizi büyük oranda tutturduk ancak daha iyi olabilirdik" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ligde geride kalan 5 maçta takımının durumunu değerlendirdi. Sezon başında her maça 2 puan hesabıyla başladıklarını ve bu hesabı 5 maçta tutturarak puanlama açısından iyi bir yerde olduklarının ifade eden Kalpar, şöyle konuştu:

"Göztepe maçını kaybetmeseydik daha süt sıralada olabilirdik. Son iki maçta 6 puanı 6 gol atarak aldık. Ben takımımın istek, arzu ve inançlarından çok memnunum. Ekip ruhları mükemmel durumda. Zaten takımlar ve oyuncular arasında çok büyük fark yok. Farklılığı takımdaki arkadaşlık ve ekip ruhu getiriyor. Benim oyuncularım da bunu yaşatıyor. Henüz ligin başındayız. Bundan sonra içeride ve dışarıda kazanmak zorunda olduğumuz çok maç var. Henüz her şeyi halletmiş değiliz. Her şeyi de kazanmış değiliz. Ben çok daha iyi olacağımıza inanıyorum."

TARAFTARA GÖREV DÜŞÜYOR

Kalpar, takımın taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu da belirterek, "Taraftarımızın ve camiamızın takımını çok fazla sahiplenmesi bizim kazanmamıza büyük katkı sağlar. Ben inanıyorum ki bundan sonraki maçlarımızda tribünler dolacak ve 12'inci adam gücümüzü arkamıza alacağız. Yeter ki biz iyi olup maç kazanalım, göze hoş gelen mücadele eden ekip olalım" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.