Ç.Rizespor ve Beşiktaş Hazırlık Maçı Yapacak!

Ç.Rizespor ve Beşiktaş Hazırlık Maçı Yapacak!

Ç.Rizespor sezon öncesi en ciddi hazırlık maçını Beşiktaş ile oynayacak.

Perşembe günü İstanbul Sheraton otel de yapılacak olan forma tanıtımında Rizespor un forma çeşitlerinin tanıtılacağı bildirildi. Sabah saat 11 de yapılacak olan forma tanıtımına Rizespor yönetim kurulu ile futbolcuların katılacağı belirtildi. Rizespor Basın sözcüsü Aykut Ferah forma tanıtımı ile kulübe ek gelir sağlamak istediklerini söyleyerek” Forma tanıtımında ağırlıklı renklerimizden oluşan formalarımızı tanıtacağız” dedi.

        BEŞİKTAŞ İLE HAZIRLIK MAÇI

-Ç.Rizespor Basın sözcüsü Aykut Ferah Beşiktaş kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyerek” 10 Ağustos tarihinde büyük bir ihtimalle Beşiktaş ile Rize Yeni Şehir stadında sezon açılışını yapacağız. Bu maçın İstanbul olimpiyat stadında olması isteniyor ancak biz Rize de taraftarımız karşısında yeni sezon öncesi çıkmak istiyoruz” dedi.

          BİLETLERE İLGİ YOK

-Ç.Rizespor kombine biletlerine gerekli ilginin gösterilmediğini söyleyen Rizespor Basın sözcüsü Aykut Ferah “ 5 Yıldır süper ligi bekleyenler hala neyi bekliyorlar. Rizespor kulübü olarak gerekli indirimleri yaparak kombine biletlerinin satışını başlattık ve maalesef yeterli ilgi görmediler. Taraftarlarımızın lig başlamadan önce biletlere ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.