Ç.Rizespor`da Kale Emin Ellerde

Ç.Rizespor`da Kale Emin Ellerde

Çaykur Rizespor`un kalesi güven veriyor.

Çaykur Rizespor’da en büyük değişim kalede yaşandı. Ramazan, Mehmet Ali ve Selçuk ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Kazak kaleci Davit Loriya ile birlikte Fırat Kocaoğlu’nun transfer ederken, alt yapının başarılı file bekçisi Yunus Kırtal’ı aldı. Başarılı eldiven Davit Loriya, Rizespor’a transfer olmakla kariyerinde yeni bir sayfa açtığını söyledi. Süper Lige şampiyon olarak çıkmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını anlatan Loriya, şöunları söyledi:

“Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Mustafa Denizli`nin takıma gelmesi ayrı bir hava verdi bize. Kaleci antrenörümüz Zafer hocamızda bizi çok iyi çalıştırıyor. Herkes elinden geleni yapıyor”

KALICI OLACAĞIM


Takımın ikinci kalecisi Fırat Kocaoğlu, ise şunları söyledi:

“Geçen sezon Kasımpaşa ile Süper Lige çıkma sevinci yaşadım. Şimdi bunu bir kez daha Rizespor’da yaşamak en büyük arzum. Ben Rizespor’da kalıcı olmak istiyorum.  Süper lige çıktığımız zamanda da Rizespor’da kalmak istiyorum”

Rizespor’un alt yapısından yetişen Emre ise “Davit gibi kendini kanıtlamış çok iyi bir kaleci var. Hepimiz çok iyi çalışıyoruz. Zaten bu sezon en büyük değişiklik kalede oldu. Sadece bir mevkiinin başarısı koskoca bir takımı elbette kurtarmaz. Rizespor olarak her mevkiimizle başarılı olup Süper Lige çıkacağız”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.