Çalımbay: Çaykur Rizespor'un Kadrosuna Önemli İsimler Katılacak

Çalımbay: Çaykur Rizespor'un Kadrosuna Önemli İsimler Katılacak

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımı Süper Lige çıkaran teknik direktör Mustafa Denizli ile görüştü.

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımı Süper Lige çıkaran teknik direktör Mustafa Denizli ile görüştü. Transfer için hazırladığı listeyi yönetime verdiğini anlatan Çalımbay, "Önümüzdeki günlerde Rizespor'un kadrosuna önemli isimler katılacak" dedi.

Çalımbay, antrenörlük hayatına Mustafa Denizli'nin yanında milli takımda başladığını belirterek, "Mustafa hocamla dört yıl milli takımda beraber çalıştık. Sonra Mustafa hoca Fenerbahçe'ye, bende İngiltere'ye gittim. Şimdi geçen sezon Mustafa Denizli'nin çalıştırdığı takımı devralıyorum. Takımın ve şehrin durumu ile ilgili bir çok bilgim var. Mustafa hocamla da transfer aşamasında görüşüp konuştuk. Ben daha önce de iki kez Rize'de çalıştım. Rize'de çok mutluydum, çok iyi çalışıyorduk. Yine aynı çalışma ortamını sürdüreceğiz" dedi.

HARIL HARIL ÇALIŞIYORUZ

Transfer çalışmalarının sürdüğünü anlatan Çalımbay, geç kaldıkları yönündeki eleştirileri hatırlatarak şunları söyledi.

"Teknik heyet olarak üstümüze düşeni yaptık. Yaklaşık bir aydır yönetimin bize tahsis ettiği yerde gece gündüz çalışıyoruz. Listelerimizi oluşturarak bunları yönetime sunduk. Bundan sonraki hamleler ile yönetimimiz ilgileniyor. Taraftarımız, 'Rıza hoca geldi, hiç ses çıkmıyor' düşünmesinler. Harıl, harıl çalışıyoruz. Listemizi verdikten sonra yapılacak olan bütçe doğrultusunda transfer görüşmeleri yapmak. Bunları da yöneticilerimiz yürütüyor. Taraftardan sabır bekliyoruz. Artık Süper Lig kulübüyüz. Onun için burada herkesin yönetime destek vermesi ve sabretmesi gerekiyor."

RİZESPOR'UN KADROSUNA ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK

Transferde hata yapmak istemediklerini ifade eden Çalımbay, kunoşmasını şöyle sürdürdü:

"Transferde kaliteli oyuncular almak ve belli dengeleri korumak istiyoruz. Eğer yazdığımız isimleri alabilirsek hiçbir şekilde sıkıntı yaşamayacağız. Önemli isimler var. Bunların hepsi olmasa da bir çoğu gerçekleşecektir. Önümüzdeki günlerde Çaykur Rizespor'un kadrosuna önemli isimler katılacak. Benden isim isterseniz isim vermem mümkün değil. Çünkü bir oyuncuya 'tamam' diyorsun, oyuncu geliyor görüşüyorsun ama sonra vazgeçmek zorunda kalıyorsun. Teknik heyet olarak az hata yapan insanlarız. Burada artık her şey yönetimimize kalmıştır." - Rize


rıza çalımbay ile caytvhaber
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.