Çalımbay hızlı başladı

Çalımbay hızlı başladı

Mustafa Denizli'nin ayrılmasının ardından Çaykur Rizespor'a imza atan Rıza Çalımbay, işe hızlı başlıyor.

Vakit kaybetmeden planlama yapan tecrübeli teknik adam kamp programını belirledi. Yeşil-Mavililer, ilk olarak Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Transfer listesini de hazırlayan tecrübeli hoca, yönetime de kadrosunda görmek istediği isimleri bildirdi. Çalımbay, çalışarak başarıya ulaşacaklarını belirterek, “Rizespor’un Süper Lig’de kalıcı olması için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Mevcut kadrodan 8-9 isimle yola devam edecek olan başarılı hoca, yerli ve yabancı toplam 14-15 transfer yapmayı planlıyor.

Sivasspor ile başarılı maçlar oynayan ve adı Ç.Rizespor’a anılan orta saha oyuncusu Erman Kılıç’ın İstanbul temsilcisi Galatasaray ile sözleşme imzalaması sonrası yeşil-mavili ekip tecrübeli oyuncunun yerine Beşiktaş takımından genç futbolcu Muhammed Demirci’yi transfer listesine aldığı öğrenildi.

Erman Kılıç’ın Genç Versiyonu !

Rıza Çalımbay’ın eski oyuncusu Erman Kılıç’ın transferi gerçekleşmemesi halinde aynı özellikleri taşıyan siyah beyazlı takımın genç yeteneği Muhammed Demirci’yi ısrarla kadrosuna katmayıdüşünürken, 18 yaşındaki futbolcuyu Ç.Rizespor kulübü kiralama yöntemi ile yeşil-mavili formayı giydirmeyi düşünüyor.

Ligde 4 Maç Oynadı

Geçen sezon Süper Lig’de 4 maçta oynayan Muhammed konusunda Beşiktaş’ın da oyuncunun tecrübe kazanması için kiralanmasına sıcak baktığı öğrenilirken, bu transferin hafta içinde sonlandırılması bekleniliyor.

Samet Aybaba Bırakmamıştı

Öte yandan Ç.Rizespor geçen sezon Muhammed’in transferi için Beşiktaş kulübü ile uzun süre görüşme içinde olmuş, teknik direktör Samet Aybaba, bu futbolcunun transferine müsaade etmemişti.

Hasan Türk, Sinan Kurumuş ve Erkan Kaş’ta Listede..

Yeşil-mavili ekip ayrıca Beşiktaş takımında fazla şans bulamayan Hasan Türk, Sinan Kurumuş ve Erkan Kaş’ı renklerine katmak istiyor.

Rizespor’da göreve gelen Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’ın 3 genç futbolcusunu transfer hedefleri arasına dahil ettiği belirtildi. Hasan Türk, Sinan Kurumuş ve Erkan Kaş’ın Rıza Çalımbay tarafından kiralanmak istediği öğrenildi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bir an önce kadroyu oluşturmak istediği, resmi teklifini kısa bir süre içerisinde Beşiktaş’a ileteceği belirtilirken Beşiktaş yönetiminin tecrübe kazanması adına Muhammed Demirci’yi kiralamaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.