Çalımbay İddialı Konuştu

Çalımbay İddialı Konuştu

Tecrübeli teknik adam, şu ana kadar yapılan çalışmalarda oyuncularından memnun olduğunu söyledi.

Avusturya kampının sonuna yaklaşan ve Pazartesi günü Kayserispor ile oynayacağı hazırlık maçıyla kampı tamamlayacak olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay iddialı sözler sarf etti.

Gerede'den sonra Avusturya'da çok iyi bir düzen içinde düşündükleri her şeyi uyguladıklarını belirten Çalımbay, “Benim için önemli olan takım ruhunu oluşturmak ve sistemi takıma yerleştirmek. Elbette transferlerin geç kalması nedeniyle eksiklerimiz var. Ancak sistem yerleştiğinde hangi futbolcunun oynadığı önemli olmayacak. Elbette form tutan, yeteneği ve kapasitesi üst düzeyde olan ve bunu sunan 11'de yerini alır. Ancak tüm futbolcularım 11' de oynayacakmış gibi hazır olması gerekir ve olacaklar" dedi.

MÜCADELECİ OLACAĞIZ

Mücadelesini ve performansını üst düzeyde tutan, takım ruhu içinde hareket eden, inanç birliği yapan her oyuncunun sezon sonuna dek kendileriyle olacağını vurgulayan Çalımbay,  “Amacımız sistemi en iyi hale getirmek. Büyük adımlar atmamız lazım. Oyun sistemimiz topun peşinde koşan değil, rakibi peşinden koşturan ekip olmalıyız. Oyuncularım temel prensipleri yerine getirmeye çalışıyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda oyuncularından memnun kaldım” dedi. Avusturya kampı bittikten sonra çalışmalara Rize'de kendi tesislerinde devam edeceklerini belirten Çalımbay, "Elbette eksiklerimiz var. İstediğim transferler henüz yapılmadı ama yüreğini ortaya koyan akıllı ve mücadeleci bir takım olacağız" diye konuştu.

Haber: Alihan Telatar

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.