Çalımbay Taraftara Sabırlı Olun Mesajı

Çalımbay Taraftara Sabırlı Olun Mesajı

Beş yıl aradan sonra süper lige merhaba diyen Ç.Rizespor`da dış transferde yaşanan sessizlik taraftarları düşündürürken, teknik direktör Rıza Çalımbay spor yazarı Selim Denizalp`e Kimse merak etmesin, transferler kolay değil, sabırlı olmak gerek, Ç.Rizespor için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz.

Görüşme yaptığımız bir çok oyuncu var, listemiz kabarık, önemli olan belirlediğim listede yer alan birinci sıradaki oyuncuyu kadroya dahil etmek, bizim ilgilendiğimiz oyuncuyla başka kulüpte ilgileniyor, taraftarımız biraz daha sabretsin önümüzdeki sezon ligde hata yapmamak için şimdileri transferde ince eleyip, sık dokuyoruz” ifadesine yer verdi.

Mladen Bozoviç Defteri Kapandı

Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Karadağ Milli takım kalecisi Mladen Bozoviç defterinin kapandığını,kendisinin sürekli fiyat artırması ve son oynanan Karadağ – Ukranya Milli maçında yardımcı antrenör in izleyip verdiği rapor doğrultusunda geçer not almadığını belirterek Karadağlı Milli kalecinin transferini bu saatten sonra düşünmediği belirtti.

Yeşil- Mavili takımın yerli kaleci olarak düşündüğü ve geçtiğimiz sezon PTT 1.ligde en az gol yiyen eldiven olan Manisaspor kalecisi Volkan Babacan transferi ile ilgili deneyimli teknik adamşu cümlelere yer verdi.

Volkan Babacan’ın Bonservisi Var!

“ Manisaspor kalecisi Volkan Babacan benimde takip ettiğim , beğendiğim bir isim. Yönetim kurulumuz teklifte bulundu. Ne var ki bu oyuncunun sözleşmesi 2015 yılına kadar devam ediyor. Bonservis bedeli ilgili çalışmalar transfer komitesi tarafından yürütülüyor. Manisa takımı çok yüksek bir bonservis bedeli istiyor. Kaleci Volkan’ın yanısıra defans oyuncusu Hikmet Balıoğlu ve orta sahada görev yapan Bekir Yılmaz için transfer girişimlerimiz devam ediyor” dedi. Yabancı Futbolcu Konusunda Hata Yapma Lüksümüz Yok !

“Altı Aydır Takip Ettiğim Oyuncular Var”

Yabancı transferlerde basında adıgeçen oyuncuların isimlerini ilk kez duyduğunu, kendisinin listesinde yer alan futbolcuların daha önce görev yaptığı Eskişehir ve Sivasspor’da olduğu gibi isimsiz, başarıya aç, Ç.Rizespor’dan ayrılırken kulübe para kazandıracak futbolcular olacağını yineleyen deneyimli çalıştırıcı ; Yabancı futbolcu konusunda hata yapma şansımız yok. Dolayısıyla ben teknik direktörlük hayatımda yabancı futbolcu konusunda çok az yanıldım. Son altı aydır takip ettiğim oyuncular var. Bu futbolcuların listesini transfer komitesine verdim. Gereken isimler şartlar yerine geldiği zaman kamuoyu ile paylaşılacaktır. Bu konuda taraftarımızdan sabır istiyorum” şeklinde konuştu.

U 20 Dünya Kupası Yakın Takibimde Olacak

Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye’de düzenlenecek olan FİFA U 20 Dünya kupası maçlarını takip edeceğini, İstanbul’da Kasımpaşa Recep Rayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan Türkiye – Paraguay hazırlık maçını izleyeceğini belirterek, turnuva boyunca Rize ve Trabzon’da yapılacak olan maçları da yerinde takip edeceğini belirtti.

Altyapıdan Takviye Olacak..

Geçtiğimiz pazartesi günü Rize’ye geleceğini ifade eden Çalımbay, transfer çalışmalarının yoğunluğundan dolayı bu ziyaretin gerçekleşemediğini, önümüzdeki günlerde Rize’ye gelerek bir dizi çalışmalarıyerinde inceleyeceğini 1 Temmuz’da Bolu’da başlayacakları kampa alt yapıdan Yunus Emre Kırdal, Ozan Papaker ve Muhammet Emre Kalkan’ın kamp kadrosunda yer alacağını, bu sayının Rize’deki alt yapı hocalarının kendisine vereceği rapor doğrultusunda dahada artabileceğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.