Çalımbay: "trabzonspor maçının berabere bitmesine üzüldüm"

Çalımbay: "trabzonspor maçının berabere bitmesine üzüldüm"

Çaykur rizespor teknik direktörü rıza çalımbay: "trabzonspor maçındaki kazançlarımız iyi futbol ve taraftar oldu" "futbolcular ile taraftarın bütünleşmesi süperdi"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçının berabere bittiğine üzüldüğünü belirterek, bu maçtaki kazançlarının iyi futbol ve taraftar olduğunu söyledi.
Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı haftalık basın toplantısında önümüzdeki hafta oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçını değerlendirdi.
Ligin ikinci yarısında iki zor müsabakaya çıktıklarını belirten Çalımbay, "İkinci yarıya Gençlerbirliği maçı ile başladık. Bu karşılaşmada takviye edilen arkadaşlar ile sahaya çıkamadık. Trabzon maçında istediğimiz kadro ile sahadaydık, alternatiflerimiz daha çoktu. Bu maçta da mükemmel bir oyun sergiledik. Herkes görevini sahada yaptı. Taraftarımız bize desteğini verdi. Futbolcular ile taraftarın bütünleşmesi süperdi. Bu sezon sonuna kadar sürerse çok iyi şeyler çıkacak. Maçın berabere bitmesine üzüldüm ama taraftar ve iyi oyun beni sevindirdi. İçeride oynayacağımız maçları almamız için taraftarımızın çok katkısı olacak. Kayseri Erciyesspor maçı da, Trabzonspor maçı kadar önemli. Bu maçı kazanacak güçteyiz. Yalnız son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız. Biz artık final maçları oynuyoruz. En önemli viraj bu maç. Bütün camia olarak bunun bilincindeyiz. Herkesin kapasitesinin üzerine çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.