Carlton Cole, Karabük'te

Carlton Cole, Karabük'te

West Ham'da forma giyen İngiliz golcü Karabük'e geldi...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, prensipte anlaştığı İngiltere Premier League takımlarından West Ham United'ın Nijerya asıllı İngiliz futbolcusu Carlton Cole'u Karabük'e getirdi.

Metin Türker tesislerine gelen Cole'u takım personeli ve taraftarlar karşıladı. Bazı yönetim kurulu üyeleri ve KARDEMİR yöneticilerinin eşlik ettiği Cole, Metin Türker ve Hasan Doğan tesisleri ile Çamlık sahasını gezdi. Son olarak Kardemir Karabükspor'un maçlarını yaptığı Dr. Neçmettin Şeyhoğlu Stadını inceleyen Cole, kesin kararını yarın vereceğini belirterek Safranbolu ilçesine dinlenmeye çekildi.

CARLTON COLE

Kardemir Karabükspor'un transfer etmek istediği ve prensipte anlaştığı 30 yaşındaki Carlton Cole, oynadığı takımlardaki başarısı ile dikkat çekince 2001 yılında Chelsea ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.,

2002-2003 sezonunda Wolverhampton Wanderers'a kiralandı. 2003-2004 sezonunda Charlton Athletic'e, 2004-2005 sezonunda ise Aston Villa'ya kiralandı. Bu takımlarda toplam 55 maçta 8 gol attı. 2006 yılında forma şansı bulamadı ve sürekli başka takımlara kiralandığı Chelsea'den West Ham United'a transfer oldu. Cole hala West Ham'ın futbolcusu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.