ÇAYELİ SPOR, BÖLGESEL AMATÖR LİG 10. GRUP 12. HAFTA KARŞILAŞMASINDA ARDAHAN DEPLASMANINDA BERABERE KALSA DA, 2023'Ü LİDER TAMAMLAYARAK BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİ

ÇAYELİ SPOR, BÖLGESEL AMATÖR LİG 10. GRUP 12. HAFTA KARŞILAŞMASINDA ARDAHAN DEPLASMANINDA BERABERE KALSA DA, 2023'Ü LİDER TAMAMLAYARAK BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİ

Çayeli Spor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 12. hafta karşılaşmasında Ardahan deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıkarak rakibiyle berabere kalsa da, 2023'ü lider tamamlayarak büyük bir başarı elde etti.

Smart Holding Çayeli Spor, haftanın kritik müsabakasında rakibiyle golsüz berabere kalarak 1 puan kazanırken, bu sonuçla toplam puanını 25'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Aldahan karşısında üstünlük kuramayan takım, sağlam savunması ve disiplinli oyunuyla liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı.

Bu beraberlikle birlikte Çayeli Spor, rakipleriyle arasındaki farkı daha da açarak, ligdeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Serhat Ardahan ise aldığı 1 puanla 22 puanda kalarak 4. sıraya geriledi.

Grupta yer alan diğer Rize temsilcisi Rize Özel İdare Spor ise bu haftayı bay geçti. Ligdeki durumu koruyan ekip, bir sonraki hafta için güç toplarken, lider Çayeli Spor'un bu performansıyla taraftarlarını sevindirdi.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup puan durumunda liderlik koltuğunu bırakmayan Çayeli Spor, gelecek haftalara umut dolu bakarken, taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

Ligdeki diğer maçlar ve puan durumu ise şu şekilde:

bal-ligi-10-grup-toplu-sonuclar.jpeg

bal-ligi-10-grup-puan-durumu.jpeg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.