Çayelispor Karspor Maçına Hazırlanıyor

Çayelispor Karspor Maçına Hazırlanıyor

Çayelispor 14 Ekim 2012 Pazar Günü oynayacağı Karsspor maçına hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Rize temsilcisi Çayelispor 14 Ekim 2012.pazar Günü saat 13.30’da kendi evinde ağırlayacağı Karspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Süleyman Kalafat yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçta oyuncuların istekli ve arzulu oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Karşılaşma ile ilgili Çayelispor Kulübünden yapılan açıklamada şöyle denildi; Çayelispor Futbol takımımız Bölgesel Amatör Ligin 4.haftasında Karsspor ile karşılaşacaktır. Arhavispor ile yaptığımız maçta bize deplasmanı iç saha gibi yaşatan seyircilerimize bir kez teşekkür ediyoruz. Bütün Rizeli sporseverleri 14 Ekim 2012 pazar Günü saat13.30’da Karspor ile oynayacağımız maça davet ediyoruz.

Geçen yıl 3.ligden düşen ligden Karsspor kurduğu kadro ile yeniden 3.lig’e çıkmayı hedefliyor. Bölgesel Amatör Ligde oynadığı 3 maçta aldığı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ligde 4.sırada yer alan Karspor’da takımın başında Trabzonlu teknik direktör Hayrettin Tekelioğlu yer alırken takımdaki oyuncuların birçoğunun Trabzonlu olması da dikkat çekiyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.