Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle

Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle

Fenerbahçe, Lig’in 14. haftasında Çaykur Rizespor’un konuğu oldu. Maç tutuk başlayan sarı lacivertliler yenik başladığı maçın sonunda Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

 2013 2014 sezonunda Fenerbahçe'yi özellikle son 10 ve 15 dakikada atılan gol ve goller galibiyete götürüyor ve aynı tablo bu kez ise Rize'de tekrarlandı ve sarı lacivertli ekip yine zorlandığı bir karşılaşmada maçın 83. dakikasında Webo'nun kafa golü ile güçlü rakibi Çaykur Rizespor'u 2-1 yenmeyi başardı ve zirvede kayıpsız olarak yoluna devam etti.

Oldukça soğuk bir havada oynanan Çaykur Rizespor Fenerbahçe karşılaşmasının öncesinde takımlar sahada ısınma turları attılar ve hemen ardından ise mücadeleni hakemi Yunus Yıldırım, mücadeleyi başlatan düdüğünü çaldı.

Ancak Fenerbahçe açısından Çaykur Rizespor karşısında da tablo değişmedi ve bir kez daha sarı lacivertli ekip yenik duruma düştüğü bir karşılaşmayı çevirmeyi başardı ve rakibi Çaykur Rizespor'u 2-1 ile geçti ve liderliğini biraz daha pekiştirdi.

Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip Çaykur Rizespor güçlü rakibi Fenerbahçe önünde oldukça başarılı bir oyun ortaya koydu ve maçın henüz 11. dakikasında Kweuke'nin attığı golle ev sahibi Çaykur Rizespor, Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçerken Fenerbahçe'd ise yenilen erken golün şoku yaşanıyordu.

11'de 1-0 öne geçen Çaykur Rize, bu avantajını ilk yarının son dakikalarına kadar taşımayı başardı ancak maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Cristian Baroni,Emenike'ye yapılan faul atışında topun başına geçti ve harika bir frikik golü ile Fenerbahçe adına maçtaki beraberlik golüne imza attı.

Bu ilk yarının son dakikasındaki frikik golü ile devre arasına 1-1 eşitlikle gidilmiş oldu.

İlk yarda rakibi Çaykur Rize karşısında pek başarılı bir futbol ortaya koyamayan konuk ekip Fenerbahçe, ikinci yarıda rakibine göre daha iyi oynayan taraftı ve sarı lacivertli ekibin ikinci yarıda yakaladığı önemli gol pozisyonları vardı.

Tabi ev sahibi ekip Çaykur Rize'nin etkisiz futbol oynamasında takımın en iyi isimlerinden birisi olan golü atan futbolcu Kweuke'nin sakatlanmasının rolü bir hayli fazlaydı.

Fenerbahçe adına ikinci gol çabaları devam ederken yine Fenerbahçe için bir klasik haline gelen son dakika golü bekleniyordu ve sarı lacivertli ekip bu golü biraz erken buldu ve karşılaşmanın 83. dakikasında Webo attığı güzel kafa golü ile Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirirken takımına hayat veren isim oluyordu.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.