Çaykur Rizespor 2 Konyaspor 2

Çaykur Rizespor 2 Konyaspor 2

Çaykur Rizespor-Konyaspor maçının hakemi Serkan Çınar'dan Rize'de rezalet yönetim. Çınar, Rize'yi bir çınar gibi yakarak Konyaspor'un Rize'den puanla ayrılmasını sağladı.

Bank Asya 1. Ligin 9. haftasında Rize'de oynanan maçta hakem rezaleti yaşandı. 2-2 sona eren Çaykur Rizespor-Konyaspor mücadelesinde karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar, uydurduğu 2 penaltı ile birlikte Aytek'i de kırmızı kartla oyun dışı bırakarak Konyaspor'un Rize'den 1 puan ile ayrılmasını sağladı.

RİZE'DE ÇINAR & ROBAK İŞBİRLİĞİ
Mücadelenin 8 ve 39. dakikalarında karşılaşmanın hakemi Rize'de kendini gösterdi. Çınar, bu dakikalarda ortaya çıkarak uydurma 2 penaltı ile Konyaspor'un Robak ile 2 gol bulmasını ve Çaykur Rizespor önünde 2 farklı öne geçmesini sağladı. Çınar'ın marifetleri bununla da bitmedi. Serkan Çınar, Yeşil Mavililerden Aytek'i de kırmızı kartla oyun dışı bırakarak Çaykur Rizespor'un 51 dakika 10 kişi ile oynamasına neden oldu.


İNADINA RİZE, İNADINA BİKOKO VE MESUT YILMAZ

Yeşil Mavililer hakeme rağmen oyundan kopmadı ve 2. yarının hemen başında Bikoko'nun kafa golüyle farkı bire indirdi. Ardından geliştirdiğimiz ataklarda ise Bikoko ve Jallow ile mutlak posizyonları gole çeviremeyen Yeşil Mavililerin hakemin Konyaspor'a 3 puanı hediye etmesine rıza göstermeye niyeti yoktu. 39. dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Çaykur Rizespor 82. dakikada Mesut Yılmaz'ın kafa golüyle skorü 2-2'ye taşıdı ve karşılaşmayı 2-2 berabere tamamlamak zorunda kaldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.