Çaykur Rizespor 3 puanı istiyor

Çaykur Rizespor 3 puanı istiyor

Bank Asya 1. Lig'de, yarın sahasında Göztepe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, Göztepe karşısında taraftarlarının desteğiyle 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi.

Mataracı, bu sezon için çok iyi bir kadro kurduklarını, kaliteli kadrolarının iyi bir takım olabilmesi için çabaladıklarını dile getirdi.

Cengiz Mataracı, ''Her hafta takım olma yolunda daha iyi işler yapıyoruz. Çok iyi bir dayanışma ve arkadaşlık ortamı var. Her geçen hafta yükselen bir grafiğe sahibiz. Amacımız, bu birlikteliği sezonun geneline yayarak, başarılı bir dönem geçirmek'' dedi.

Ligin ilk iki haftasında 4 puan topladıklarını ve bunun da bir başarı olduğunu ifade eden Mataracı, ''Bank Asya 1. Lig'in geneline bakıldığında, 2 puan ortalaması yakalayan takımlar sezon sonunda başarıya ulaşıyor. Toplanan puanlarda iç saha maçları büyük yer tutuyor. Futbolda iç saha, dış saha ayrımı olmaz. Ancak, iç saha maçlarında taraftarın gücü çok önemli bir etken. Biz de bunun bilincindeyiz. Göztepe karşısında taraftarımızın desteği ile 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz'' diye konuştu.


Ligin geride kalan iki maçında ortaya konan mücadelenin taraftarları memnun ettiğini de kaydeden Cengiz Mataracı, şunları söyledi:
''Oynadığımız iki maçta futbolcu arkadaşlarımızın azmi, taraflı tarafsız herkesi memnun etti. Özellikle camia olarak bizleri memnun etti. Oynanan futbolun olumlu bir hava estirmesi çok önemli. Futbolcularımız her maç aynı mücadele gücünü sahaya yansıtmak için çalışıyorlar. Taraftarlarımızdan da futbolcularımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Taraftar en büyük itici güçtür. Taraftarımızın olumlu desteği sahadaki mücadele gücümüzü daha da artıracaktır.''

Öte yandan, yeşil-mavili ekipte sakatlıkları devam eden kaleci Ramazan Kurşunlu ile Çağrı Yarkın ve Serhat Akyüz'ün Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.