Çaykur Rizespor 3 puanı kaçırdı

Çaykur Rizespor 3 puanı kaçırdı

Süper Lig’in 16. haftasında Çaykur Rizespor evinde Gençlerbirliği’ni konuk etti. Karşılaşma 1-1'lik beraberliklesonuçlandı.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Müdadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
4. dakikada Tunay’ın pasında topla buluşan Skoda vuruşunu yaptı. Kaleci Nordfeldt’ten seken topta Donsah’ın vuruşunda top bu kez savunmaya çarparak geri döndü. Topu önünde bulan Samudio’nun vuruşunda ise top az farkla auta çıktı.
8. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Moroziuk’un şutunda kaleciden seken topu karşılayan Skoda’nın vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0
37. dakikada Moroziuk’un sağ kanattan ortasında Skoda’nın kafa vuruşu üst direkten auta çıktı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

62. dakikada Çaykur Rizespor’da kullanılan köşe vuruşundan oluşan karambolde topa yönelen Skoda’ya Arda’nın
müdahalesinde hakem Suat Arslanboğa penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR’dan gelen uyarı üzerine pozisyon incelenerek
penaltıdan önce Çaykur Rizesporlu oyuncuların topa el ile müdahale ettiği gerekçesi ile penaltı vuruşu iptal edildi.
64. dakikada sağ kanattan gerçekleşen Gençlerbirliği atağında Soner’in vuruşundan top filelerle buluştu. 1-1

 Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Çaykur Rizsespor beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada Rize deplasmanından 1 puan ile ayrılmanın kendilerini mutlu ettiklerini ifade etti.

Süper Lig’in 16. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan maç sonu gazetecilere yaptığı açıklamada kazanmak için mücadele ettiklerini ve oyundan düşmediklerini ifade etti.
Kaplan açıklamalarına şu şekilde devam etti:
“İki takım da güzel işler yaptı. Rize gibi deplasmandan 1 puan almak bizi mutlu etti. İkinci yarıdaki oynadığımız oyun bize puan getirdi. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Rizespor, maçı kazanmak için çok güzel işler yaptı. İyi bir maç ve iyi bir puan oldu.”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, Gençlerbirliği beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada oyuna iyi başladıklarını, kazanmak için mücadele ettiklerini ancak 3 puan alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.


Süper Lig’in 16. haftasında Çaykur Rizespor evinde Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas maç sonu gazetecilere yaptığı açıklamada hakemin basit kartlar verdiğini ve Türkiye’de hakemlerin bu şekilde olabildiğinin altını çizdi. Tomas, açıklamasında "Oyuna iyi başladık ve erken gol attık. İkinci golü atsaydık maçı kopartırdık. İkinci yarı pozisyonlara girdik. İyi oynadık, fırsatlar geldi ancak başaramadık. Devre arasında koridordaki olayı ben görmedim. Çok fazla hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Çok basit sarı kartlar oldu. Türkiye’deyiz. Hakemler bu şekilde olabiliyor. Oyuncularım iyi mücadele etti" ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.