Çaykur Rizespor Adana'ya Gitti

Çaykur Rizespor Adana'ya Gitti

Ç.rizespor adanspor maçı için bu şehre erkenden gitti.

Ligin ilk haftasında kendi saha ve seyirci önünde Gaziantep büyükşehir belediyespor ile 0-0 berabere kalarak lige bir puan ile başlayan ç.rizespor bir günlük aranın ardından hazırlıklarına Mehmet Cengiz sosyal seslerinde teknik direktör Hüseyin kaplar idaresinde başladı.

Antremana omzundan ameliyat olan kaleci ramazan’da katılırken dizinde ve adale yapısında sakatlığı bulnan serhat akyüz katılmadı.

Deplasmanda oynayacağı adanaspor maçı hazırlıkları için Çarşamba öğleden sonra adanaya giden ç.rizespor’da teknik direktör Hüseyin kaplar yaptığı açıklamasında ligin ilk hafta maçları nın zor geçeceğini oynadıkları maçında böyle olduğunu dile getirerek ama yinede lige puanla başlamak her zaman iyidir içerde kaybettiğimiz 2 puanı deplasmanda telafi etmek için mücadele edeceğiz açıklaması ile adana spor maçı’nın öneminin daha da arttığını söyledi.

Kaplar mantelitesinde sonuca ulaşmak için bütün puanların değerli olduğunu dile getirerek g.antep maçında oyuncularımın performansından son derece memnun kaldım ilerleyen günlerde bu performans daha da artacaktır takım olarak kazandıkça her şey daha da güzel olacak açıklamsında bulundu.

Ç.rize spor futbol takımı adana spor maçı hazırlıkları çerçevesinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken takım hazırlıklarına adana şehri’nin sıcağına alışmak için Çarşamba öğleden sonra bu şehre hareket edecek ve hazırlıklarına bu şehirde devam edecek.Ç.rize spor adana 5 ocak stadyumunda adana spor ile Cuma günü saat 20:30’da karşı karşıya gelecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.