Çaykur  Rizespor Beşiktaş'a mağlup oldu

Çaykur Rizespor Beşiktaş'a mağlup oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Rizespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Beşiktaş ile Ümraniye Tesislerinde yaptığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kaybetti.

Beşiktaş Futbol Takımı, Rizespor'la oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. Karşılaşmanın tek golünü 63. dakikada Almeida kaydetti.

Karşılaşmayı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Mesut Urgancılar, Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran, Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Yeniden Yapılanma ve Stratejik Planlama Komitesi Üyesi Adnan Dalgakıran, Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak, Tesisler Komitesi Üyesi Berkan Gocay, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Divan Kurulu Üyeleri ve Genel Müdür Gökhan Sarı da takip etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan Karadeniz temsilcisi kanatlardan yaptırdığı bindirmelerle tehlikeli oldu. Jallow’un ataklarıyla gol arayan Rize, 23. dakikada net bir fırsattan yararlanamadı.

Yarım saatlik bölümün ardından toparlanmaya başlayan Beşiktaş, Oğuzhan’ın şutunda direğe takıldı. Son dakikalarda baskısını arttıran siyah-beyazlılar Almeida, 37. dakikada içeri ortaladı ancak kaleci, Olcay’dan önce topa sahip olarak mutlak bir golü önledi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya tempolu başlayan İstanbul ekibi, 48. dakikada bir kez daha gole yaklaştı ancak Almeida bu şansı değerlendiremedi. caytvhaber.com 63. dakikada ise siyah-beyazlılar aradığı golü buldu.

Olcay ceza sahasına girmek üzereyken sağ çaprazdan sert vurdu, kaleciden dönen topu önünde bulan Almeida, fileleri hareketlendirdi (1-0).

İkinci yarıda Çaykur Rizespor’un hücuma çıkmasına izin vermeyen ve oyunu rakip yarı alana yıkan Beşiktaş, 73. dakikada net bir şansı değerlendiremedi. Necip’in ara pasına hareketlenen Almeida’nın aşırtması kalenin üstünden dışarı gitti. Portekizli golcüyle birkaç kere daha gole yaklaşan Beşiktaş, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.