Çaykur Rizespor Çayeli’nde Ağırlandı

Çaykur Rizespor Çayeli’nde Ağırlandı

Çaykur Rizespor Çayeli’nde Ağırlandı

Çaykur Rizespor Kulübü ilçe ziyaretleri kapsamında Çayeli’ni ziyaret etti.  Az sayıda taraftarca karşılanan kafile ilk olarak Çayeli Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır; Ligin ilk yarısında maçları keyifle izledik. Son zamanlarda bir duraklama dönemi yaşadık Ama Allahın izni bu süreci atlattık. Ben bu olaya eğitimci gözü ile şöyle bakıyorum. İlköğretimde çocuklarımız çok başarılıdır. Lise bir ve ikinci sınıfta bir bunalım geçirirler. Baba olarak bir çoğumuz bu durumu yaşamıştır. Ama yaş ilerledikçe tekrar düzelirler.  Rizespor’umuzun düzlüğe çıktığına inanıyorum. Çok çok ümitliyiz inşallah bu sene süper lig hayalimiz gerçek olacak. Sizlere güveniyoruz. Çayeli Belediyesi olarak üzerimize düşen görevin gereği olarak ilçemizden epey bir seyirci götürmeye çalışıyoruz.  

Daha sonra söz alan Ç.Rizespor Teknik Direktör Giyar Bulak Çayeli’nin gerekse futbolcu anlamında gerekse taraftar anlamında her zaman Rizespor’a destek verdiğini söyledi. Programında son kısmında ise Teknik Direktör Giyar Bulak tarafından Rıza Çakır’a adının yazılı olduğu forma hediye edildi.  Rıza Çakır’da Teknik Direktör Giyar Bulak günün anısına bir vazo hediye etti.

Rizespor heyeti daha sonra Kaymakam Abdullah Ayaz’ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir açıklama yapan Abdullah Ayaz Ç. Rizespor’u Çayeli’nde ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını maçları her zaman izlemeye çalıştığını inşallah gelecek yıl Rize’de süper lig maçlarını izleyeceklerini ümit ettiğini söyledi.  Ziyaretin son kısmında ise Ç.Rizespor kaptanı Ramazan Kurşunlu tarafından Kaymakam Abdullah Ayaz’a adının yazılı olduğu forma hediye edildi.

İlçe ziyaret programının son kısmında ise Rizespor kafilesi ve Çayelispor’lu futbolcular yemekte bir araya geldiler. Lale Lokantasında düzenlenen yemek programda yapılan konuşmalarda ilk sözü alan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır şunları söyledi;  Çayeli’ne hoş geldiniz gönlümüz dualarımız sizinledir. Çayelispor play-off’ta takımımızdan şampiyonluk bekliyoruz. Rizespor bizim her şeyimiz Çayelisporlu oyuncuların abisisiniz aynı zamanda sizden de süper lig’i bekliyoruz. Size inanıyor ve güveniyoruz. Destek ve dualarımız sizinle. Ne olur bizi mahsup etmeyin. Unutmayın ki her maçınızı dakika dakika izleyen bir sürü Rizeli var bunları başında da saygıdeğer Başbakanımız var.

Giyar Bulak yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi; Çayeli’nde bulunmaktan her zaman keyif aldık. Başka takımlarda görev yaparken geldiğimizde de her zaman iyi bir misafirperverlik gördük. Göstermiş olduğunuz içtenliğe çok teşekkür ediyoruz.  

Programda son sözü alan Çayelispor Kulübü Başkanı ve Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baltacı hedefleri bir üst lie çıkmak olan Çaykur Rizespor ve Çayelispor’u aynı ortamda görmekten son derece mutlu olduğunu iki takımada başarılar diledi.


 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.