Çaykur Rizespor Galatasaray Hazıklarına devam ediyor.  Yeşil- Mavili Ekibin orta saha oyuncusu Damjan Djoković, puan almaya gidiyoruz dedi.

Çaykur Rizespor Galatasaray Hazıklarına devam ediyor. Yeşil- Mavili Ekibin orta saha oyuncusu Damjan Djoković, puan almaya gidiyoruz dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Akataş Hatayspor’u evinde 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor Galatasaray karşılaşması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeşil- Mavili Ekibin orta saha oyuncusu Damjan Djoković, puan almaya gidiyoruz dedi.

Süper lig’in 31. Haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz tesislerinde hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun’un oyuncularla minik bir toplantı yapmasının ardından Kuvvet çalışması ile başlayan antrenman ardından açma germe ve taktik çalışması ile devam etti. Yeşil Mavili Ekibin Yıldız oyuncusu Luic Remy ise fizyoterapist eşleğinde takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

whatsapp-image-2021-03-16-at-12-14-52.jpeg

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorunların yanıtlayan orta saha oyuncusu Damjan Djoković’’ Ligin ikinci yarısında şampiyonluk için mücadele veren takımın kalan maçlarında çok az puan kaybedeceğini biliyoruz. Biz de oraya puan almaya gidiyoruz. Kazandığımız maç bize çok oldu. Moralimiz yüksek bir şekilde İstanbul'a gideceğiz. Geldiğim günden bu yana herkes benim uyum sağlamam için mücadele verdiler. Şu an burayı kendi evim gibi görüyorum. İlk günlerde salgından dolayı takım çok iyi durumda değildi. Son aldığımız galibiyet sonrası ise bu kasvetli havayı dağıttık’’ diye konuştu.whatsapp-image-2021-03-16-at-12-14-53.jpeg

 

 

whatsapp-image-2021-03-16-at-12-14-51.jpeg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.