Çaykur rizespor, rize’de topbaşı yaptı

Çaykur rizespor, rize’de topbaşı yaptı

Spor toto süper lig'de mücadele edecek çaykur rizespor, yeni sezon hazırlıkları için kendi tesislerinde toplanarak ilk antrenmanını yaptı.

 Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıkları için kendi tesislerinde toplanarak ilk antrenmanını yaptı.
Bugün akşam saatlerinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bir araya gelen yeşil-mavili ekip, ilk antrenmanına teknik direktör Rıza Çalımbay ve yardımcılarının koordinesinde çıktı. Antrenmana oyuncular düz koşu ve açma germe egzersizleri ile başladı. Rize’de yapılan ilk antrenmana izinli olan Kaan, Tevfik ve Hurşut katılmadı. Antrenmanı çok sayıda basın mensubu takip etti.
Çalışma öncesi Çaykur Rizesporlu genç futbolcu Sezer Özmen yeni sezondan umutlu olduklarını belirterek, "İnşallah bu sezon hem bizim için hem Rize için hayırlı bir sezon olur. Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni hocalarımız ve yeni futbolcu arkadaşlarımız ile çok iyi bir uyum içindeyiz. Bu sezon bu forma için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.