Çaykur Rizespor teknik direktörü Korukır:

Çaykur Rizespor teknik direktörü Korukır:

''Yenmek zorundayız, ligin ilk maçında mazeret üretemeyiz''

Çaykur Rizespor teknik direktörü Korukır:

''Yenmek zorundayız, ligin ilk maçında mazeret üretemeyiz'' 

  PTT 1. Ligin ilk haftasında pazar günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, yenmek zorunda olduklarını, ligin ilk maçında mazeret üretilemeyeceğini söyledi.

Korukır, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezona değişiklikle başlamak zorunda olduklarını belirterek, ''Geçen sezondan iyi futbolcularla yolumuza devam ediyoruz. Gelen futbolcularımız da çok iyi. Yabancı transferlerimiz de takıma önemli katkı sağlayacaklar. Hazırlık maçları ile her futbolcuyu gördük. Eleştirileri dikkatle izledik. Her futbolcuyu hazırlık maçlarında hak yememek için izledik. Vedalaşacağımız oyuncuları daha net belirleyebilmek için teknik heyet olarak ortak hareket ederek kararlar verdik. Teknik heyet olarak sezon öncesini çok iyi değerlendirdiğimiz düşüncesindeyim. Transferler çok olumlu ve yerinde. Artık başka transfere de ihtiyacımız yok'' dedi.

Sezona Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile kendi sahalarında başlayacaklarını ifade eden Korukır, ''Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bana göre çok rahat seyirci baskısı olmayan, şehir baskısı olmayan rahat bir takım. Çaykur Rizespor'da son yıllarda Gaziantep ekibine karşı kazanmakta zorlanıyor. Geçen sezonun açılış maçı da 0-0 berabere tamamlanmış. Futbolda, bir kere iki kere şanssız olursun ancak üç kez olmazsın. Yenmek zorundayız, ligin ilk maçında mazeret üretemeyiz. Hesap vermek zorundayız. Kaybedilen ve kazanılan üç puanın değeri var. Ligin ilk maçında kendimizi bilmek zorundayız. 34 haftanın hesabını ilk maçtan yapacağız'' diye konuştu.

Yeşil-mavili ekip Korukır, yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdürdü. koşunun ardından yeşil mavili futbolcular taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Çaykur Rizespor'da kadro dışı bırakılan Zeqiri, sakatlığı bulunan Kenan Aslanoğlu çalışmada yer almazken, Çetin Güngör koşunun ardından çalışmasına salonda devam etti.

Bu arada, yeşil-mavili ekip Makedon orta saha oyuncusu Marko Vucipek'in transferinden son anda vazgeçerek Nijeryalı Vincent Eze Okehuie'yi getirerek takımla birlikte idmana çıkarmaya başladı. Eze, Zeqiri'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.