Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Thomas: Seriye Devam Etmek İstiyoruz

Süper Lig'in 10’uncu haftasında evinde Galatasaray’ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig'in 10’uncu haftasında evinde Galatasaray’ı konuk eden Çaykur Rizespor oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi basın mesuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Stjephan Thomas, ‘’Galatasaray’ı iyi analiz ettik’’ dedi.

 Cumartesi günü Çaykur Didi Stadyumunda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Yeşil- Mavili ekip hazırlıklarını sürdürüyor. Dün akşam kupa maçından farklı skorla sahadan ayrılan Çaykur Rizespor evinde konuk edeceği Galatasaray’dan puan almayı hedefliyor. Antreman öncesi basın mesuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor’un Teknik direktörü Stjephan Thomas lig’de yenilmeme sersini sürdüreceklerini dile getirerek,’’ Galatasaray büyük bir takım, iyi oyunculara sahip top oynayan bir takım iyi hücum yapan bir takım defans ve orta kalabalık tutan bir takım topla orada oynamayı seviyorlar biz bunu iyi analiz ettik. İyi hazırlandık. İnşallah oyuncularımız da bunu cumartesi günü sahaya yansıtacaklar. Ve puanları alacağız’’ diye konuştu.

YENİ KADRO FARKLI SKOR

Ziraat Türkiye kupası 4’üncü tur eleme müsabakasında Utaş Uşakspor karşısında aldığı 6-0’lık farkla turu geçen Çaykur Rizespor Teknik direktörü Stjephan Thomas, Yeni bir kadro ile bu skoru aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, ‘’6-0’lık galibiyette hiç gol yemediğimiz için çok memnunum. Kupa hep sürprizlerle dolu bunu biliyorsunuz. Baktığınız zaman Karagümrükspor, Hatayspor, Denizlispor İkinci lig takımlarına karşı elendi. Biz bu maçı çok ciddiye aldık ve bizim içinde çok önemliydi. Maçı erken başlayıp erken de golü bulunca rakibimize karşı avantaj yakaladık. 45’inci dakikaya kadar üç gol bulduk. Buda bizim için çok önemliydi gol yemeden az oynayan oyuncularımıza Şans verdik. Bu şansı oyuncularımız da çok güzel değerlendirdi. Çok mutluyum doğru yoldayız az süre bulan oyuncularımız demek ki iyi bir performansla bunu da dün akşam göstermiş oldular’’ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.