Çaykur rizespor'da boluspor maçi hazirliklari

Çaykur rizespor'da boluspor maçi hazirliklari

yeşil mavili futbolcular mehmet al ve cenk ahmet boluspor maçi için iddiali konuştu

PTT 1. lig ekiplerinden Çaykur Rizespor A.Ş hafta sonu deplasmanda oynayacağı Boluspor müsabakası için hazırlıklarını sürdürüyor.
Çaykur Rizespor A.Ş Pazar günü Bolu’da oynayacağı Boluspor müsabakasının hazırlıklarını bugün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde teknik direktör Engin Korukır nezaretinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. İdmanda futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlendi. Diyarbakır ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaptı.
Türkiye Kupası'na erken veda eden Çaykur Rizespor'da kaptan Mehmet Al ile Cenk Ahmet önümüzdeki haftalar için umut dolu açıklamalar yaptı. Yeşil-mavili takımın kaptanı Mehmet Al kupanın geride kaldığını tamamen lige konsantre olduklarını belirterek, “İki hafta üst üste dışarıda oynayacağız. Bu dezavantaj gibi görünebilir ama geçen sezon deplasmanda aldığımız başarılı sonuçları kimse unutmasın. Ben bunun bu sezonda aynı şekilde olacağına inanıyorum. Kadromuz da buna müsait. Hızlı oyuncularımız var. Önümüzdeki iki deplasmandan istediğimiz puanları alıp zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz” dedi.
Lig’in ilk 5 haftasında kendi sahalarında oynadıkları 3 maçı kazandıklarına dikkat çeken Cenk Ahmet ise “Şimdi sırada deplasmanda da kazanmaya geldi. Lig’deki ilk deplasman galibiyetini Bolu’dan almak istiyoruz. Bunu alacak güce de fazlasıyla sahibiz. Dışarıdan bir galibiyet aldığımız taktirde bunun devamı gelecek. Biz iyi bir takımız ve her geçen gün daha da iyi olacağız. Üst üste oynayacağımız iki deplasman maçından en iyi sonuçları alarak yolumuza devam edeceğiz. Bunun içinde arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.