Çaykur rizespor’da gençlerbirliği mesaisi

Çaykur rizespor’da gençlerbirliği mesaisi

Çaykur rizespor’da gençlerbirliği mesaisi

Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla hafta sonu oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Koşu ile başlayan antrenmana hafif ağrıları olan kaleci Serkan, Hurşut, Ümit ve Sezer katılmadı.

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Aykut Akgün, idman öncesi yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi hazırlandıklarını belirterek, “Gençlerbirliği önemli bir rakip Gençlerbirliği çok koşan ve diri bir ekip. Kazanmak için Gençlerbirliği kadar koşup mücadele etmek zorundayız. Ben de dahil bütün arkadaşlarım elimizden gelenin iyisini yapacağız. Takımda daha önceden tanıdığım yedi sekiz arkadaşım var. Adaptasyon sorunu yaşamadan uyum sağladım. Çok iyi bir ekip olduk. Rıza hocamız da çalışmayı seven ve futbolcularla tek tek ilgileniyor. Bizim için büyük bir şans. Bunu iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan karşılaşmada cezalı olan Koray, sakat olan Hurşut, Ümit ve Sezer sahada yerini alamazken, yeni transfer Mutumba’nında henüz hazır olmadığı bilgisi alındı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.