Çaykur rizespor'da göztepe maçında hedef 3 puan

Çaykur rizespor'da göztepe maçında hedef 3 puan

Çaykur rizespor kulübü futbol şube sorumlusu mustafa baltacı: "biz her maça üç puan için çıkıyoruz"

Pazar günü deplasmanda İzmir ekibi Göztepe ile karşılaşacaklarını belirten Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, Göztepe takımının bu maça kadar aldığı sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini belirterek "Biz her maça üç puan için çıkıyoruz" dedi.
PTT 1. Ligi'nde kolay maç olmadığına değinen Çaykur Rizespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı "Her hafta zor maçlar bizi bekliyor. Biz bunların bilincindeyiz. Ona göre hazırlıklarımızı yaparak maçlara çıkıyoruz. Bu haftada yine zor bir maç olacak. İyi bir hocası olan ve iyi transferler yapmış bir camiaya konuk olacağız. İzmir'deki hemşerilerimizin desteği ile bu maçtan üç puan alacağımıza inanıyorum. Yeşil-mavili ekibimiz şu ana kadar aldığı sonuçlarla iyi bir izlenim verdi. Rize'deki taraftarlarımızı daha çok maça ilgi göstermelerini istiyoruz. Bu takım bizim değil tüm Rizelilerindir. Artık Rizespor'a sahip çıkmalıyız. Taraftar anlamında eksiğimiz var. Sahadaki futbolcular görevini yapacak, teknik kadro kenarda görevini yapacak, taraftarda tribünde görevini yapmalıdır. Onların desteği ile bu ligde biz başarıdan başarıya koşacağımıza inanıyorum. Yeter ki 12. adamımız arkamızda olsun. Şu an lider bir takımız. Bu liderliğimizi bu haftada alacağımız galibiyetle sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.
Takım içinde bir aile sevgisi olduğunu ve arkadaşlığın üst düzeye çıktığını vurgulayan Baltacı "Tavşanlı Linyitspor maçının 92. dakikasında Cenk Ahmet'in attığı golden sonra kenarda bekleyen masörümüze koşarak gol sevincini paylaşması çok önemlidir. Bu gösteriyor ki bizim futbolcularımız kulüp çalışanlarımız hep beraber bir aile sevgisi, birlik ve beraberlik içinde çalışıp bu kulübün başarısı için mücadele ediyorlar. Allah bu birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Kulübümüzün en ufak bir sorunu yok. Futbolcularımızın ödemeleri zamanında yapılıyor" ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.