Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas Dönemi Resmen Başladı

Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas Dönemi Resmen Başladı

Çaykur Rizespor Kulübü, 15 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamayla prensipte anlaşıldığını duyurduğu Hırvat çalıştırıcı Stjepan Tomas ile resmi anlaşmayı sağladı.

Çaykur Rizespor Kulübü, 15 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamayla prensipte anlaşıldığını duyurduğu Hırvat çalıştırıcı Stjepan Tomas ile resmi anlaşmayı sağladı.

Çaykur Didi Stadyumunda yapılan imza törenine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal ve teknik direktör Stjepan Tomas'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.
 
Törende bir açıklama yapan ve Tomas'ı kulüp olarak tanıdıklarını ifade eden Başkan Hasan Kartal, Hırvat teknik adam ile imzalanacak sözleşmenin bir süresinin olmadığını ve tarafların arzusu doğrultusunda sürenin on yıl bile olabileceğini dile getirdi. Hedeflerinin ilk beşe girebilmek olduğunu ifade eden Kartal, çok büyük bütçelerle transfer yapacak durumda olmadıklarını kaydederek sportif direktör Yılmaz Bal'ın gerekli planlamaları yaptığını aktardı. 

Vedat Muriç’in Avrupa’ya transferi ile ilgili sorulan bir soruya cevap veren Kartal, oyuncunun Fenerbahçe’nin futbolcusu olduğunu belirterek, “Evet, transferi sonrası bir maddemiz var. Ama durumu ile ilgili bir bilgim yok” yanıtını verdi.
 
Törende açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor’un yeni teknik direktörü Stjepan Tomas ise Okan Buruk ile beraber Rize'de çok güzel günler yaşadıklarını ifade ederek "Yine doğru planlama ile camiamızla iyi işler başaracağız." dedi. Kafasında ofansif bir oyun tarzının olduğunu dile getiren Tomas, "Daha iyi işler yapmak için buradayız. Bu yıl benim birikim tecrübelerimle transferi yaparak başarılı olmak istiyoruz. Çabuk ve yetenekli oyuncular alacağız. Kafamda yedi, sekiz oyuncu var. İyi bir kamp yaparak sezona hazırlanacağız. Sözleşmesi biten dönmeyen oyuncular var. 7-8 yabancı ve 5-6 Türk oyuncu alarak sezona başlamayı planlıyoruz. Bu oyuncular arasında geri dönen sözleşmesi biten oyuncularda olacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından teknik direktör Tomas, kendini yeşil-mavi renklere bağlayan imzayı attı. İmza töreni sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas stadyumda başkan Hasan Kartal ve yönetim kurulu üyeleriyle anı fotoğrafı çektirdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.